14.12.2015

Hlasujte za gól mesiaca november!

Do posledného jesenného vydania tradičnej ankety bolo zaradené aj posledné kolo, ktoré sa uskutočnilo v decembri. Práve v ňom sa postaral o svoju nomináciu ukážkovým úvodným gólom stretnutia netradičný strelec Gagik Daghbashyan.

Okrem jeho gólu sú nominované aj presné zásahy, o ktoré sa postarali Ryan Koolwijk z Trenčína, Léandre Gael Tawamba Kana zo Zlatých Moraviec, Tomáš Kóňa z Myjavy a tiež aj Miroslav Viazanko z Podbrezovej. Futbalista tímu z Horehronia taktiež skóroval v spomínanom poslednom jesennom súboji pod Čebraťom, keď strelou z veľkej vzdialenosti vyrovnával na 2:2.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v pondelok 21. decembra 2015 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK