20.12.2015

Jána Masla najviac poteší darček darovaný s láskou

Vianoce sa blížia a preto sme zisťovali ako ich bude tráviť stabilný pilier ružomberskej defenzívy Ján Maslo.

Kde bude sláviť najkrajšie sviatky v roku skúsený obranca? S rodinou doma v Dolnom Kubíne,“ prezradil Ján Maslo a pokračoval predstavením tradícií, ktoré sa taktiež nevymykajú tomu, ako trávi sviatky väčšina ľudí: ,,Kapustnica, kapor, vianočný šalát a posedenie s rodinou pri stromčeku, ako asi každý.“

K Vianociam patria aj tradičné rozprávky a filmy, ktoré sa počas sviatkov vystriedajú na všetkých televíziách. Teší sa náš hráč špeciálne na niektorú konkrétnu rozprávku alebo film? S malou dcérou budeme určite pozerať rozprávky. Nemám obľúbenú, v kuse chodia tie isté,“ povedal futbalista obliekajúci dres s číslom tri.

Ak sa pozrieme do minulosti, vedel by si Ján Maslo spomenúť, ktorý vianočný darček ho najviac potešil? „Každý darček poteší a pokiaľ je daný s láskou tak dvojnásobne, takže nie je žiadny, ktorý by potešil najviac,“ prezradil stabilný člen zadných radov.

Dvadsaťdeväťročný futbalista bude prežívať v kruhu rodiny okrem Vianoc aj Silvester. Čo praje do nového roku fanúšikom? Aby mali radosť z toho futbalu, ktorý predvádzame, aby chodili v aspoň takom počte v akom chodili v tomto roku,“ povedal na záver Ján Maslo.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK