5.5.2017

Preview: Zo zápasu v Senici chceme vyťažiť maximum

V sobotu 6. mája 2017 o 19:00, odohrá Ružomberok zápas 30. kola Fortuna ligy s domácou Senicou. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

V uplynulom kole Ruža doma zvíťazila nad Michalovcami 3:1. Z našej strany to bol z väčšej časti veľmi dobrý zápas a boli sme suverénni, aj keď v záverečnej štvrťhodine sa súper pokúšal o návrat do zápasu, ale myslím, že sme to v pohode ukontrolovali. Takže zápas hodnotím ako vydarený,“ vyjadril sa k zatiaľ poslednému duelu lodivod tímu spod Čebraťa.

Liptákov čaká v sobotu ligový súboj v Senici. Keďže zápas s Michalovcami sa odohral už v stredu, Ružomberčania mali na prípravu na ďalšie meranie síl viac času. Ako ho využili? Víkend na oddych a regeneráciu. Víkend bol v podstate voľný, čiže chalani si mohli vydýchnuť tak, aby neboli na štadióne. Znamená to, že mohli stráviť čas doma s rodinami a od pondelka sa už pripravujeme v klasickom režime na sobotňajší zápas v Senici,“ povedal Norbert Hrnčár.

Ruža doteraz získala 40 bodov a patrí jej priebežná piata priečka, keď stráca jeden bod na 4. Trenčín (má odohraný o zápas viac) a 3. Podbrezovú a má trojbodový náskok pred 6. Dunajskou Stredou. Aktuálny súper zo Senice má na svojom konte 25 bodov a nachádza sa na priebežnej deviatej pozícii. Záhoráci strácajú štyri body na 8. Michalovce a pred 10. Zlatými Moravcami majú trojbodový náskok. Senica má však doteraz oproti ViOn-u odohraný o zápas viac.

Ružomberok sa s mužstvom zo Záhoria stretol v tejto sezóne zatiaľ dvakrát. Najskôr na súperovej pôde remizoval 1:1 a v poslednom jesennom kole doma zvíťazil 2:1. Zverenci trénera Norberta Hrnčára cestujú do Senice s cieľom bodovať naplno. Ideme tam s tým cieľom, ako do každého zápasu. Chceme v ňom byť úspešní a ak sa dá, vyťažiť z neho maximum,“ uzavrel šéf ružomberského realizačného tímu, ktorému bude v sobotu chýbať zranený Marek Sapara.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK