10.6.2017

Hlasujte za gól mesiaca máj!

Náš klub má zastúpenie aj v májovom vydaní tradičnej ankety. Medzi nominovanými gólmi sa nachádza presný zásah Erika Daniela v Podbrezovej, ktorý sa zapíše do histórie nielen ako veľmi pekný, ale zároveň aj ako moment rozhodujúci o našom zisku tretieho bronzu v najvyššej súťaži a účasti v pohárovej Európe.

Gólu ružomberského futbalistu konkurujú štyri ďalšie utešené presné zásahy. Postarali sa o ne Ruben Ligeon zo Slovana Bratislava, Antonio Mance z Trenčína, Michal Škvarka zo Žiliny a Oliver Janso z Trnavy.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť, a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/ si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v piatok 16. júna 2017 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK