1.12.2017

Preview: V predposlednom jesennom kole cestujeme do Michaloviec

V sobotu 2. decembra 2017 o 14:00, odohrá Ružomberok zápas 18. kola Fortuna ligy na pôde domácich Michaloviec. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

Minulý víkend Ruža cestovala do Trenčína, kde podala sympatický výkon, gólmi Nermina Haskića a Dominika Kružliaka otočila výsledok a zvíťazila 2:1. Zápas hodnotím ako vydarený, s dobrým výkonom a samozrejme aj s výborným konečným výsledkom,“ spomenul si tréner na zatiaľ posledný duel svojich zverencov. Ružomberok sa po tomto meraní síl posunul so ziskom 30 bodov na tretiu priečku. Rovnaký bodový zisk má však aj 4. Slovan Bratislava a 5. Dunajská Streda. Pred 6. Nitrou majú Liptáci dvojbodový náskok a na 2. Žilinu strácajú jediný bod.

V sobotu si futbalisti spod Čebraťa na východe Slovenska zmerajú sily s domácimi Michalovcami. Mužstvo zo Zemplína doteraz získalo 18 bodov a momentálne mu patrí deviata priečka. Pred 10. Prešovom majú šesťbodový náskok a na 8. Zlaté Moravce strácajú jedno víťazstvo. Michalovce majú za sebou rušné dni, keď cez víkend zdolali tabuľkového suseda zo Zlatých Moraviec 1:0 a následne v utorok doma v dohrávke 16. kola remizovali s Trenčínom 1:1. Náš aktuálny súper v oboch prípadoch ukázal, že má svoju silu. Signalizuje to, že ide o ťažkého, nepríjemného, behavého súpera s hráčmi, ktorí dobre ovládajú loptu. Takže nečaká nás vôbec jednoduchý zápas,“ povedal Norbert Hrnčár.

V tomto ročníku sa obidva tímy stretli zatiaľ raz, keď v 7. kole Ružomberčania na svojej pôde zdolali MFK Zemplín Michalovce gólmi Jána Masla a Erika Daniela 2:1. Pred sobotným duelom má lodivod tímu z centra dolného Liptova k dispozícii všetkých hráčov.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK