5.12.2017

V adventnom kole podporíme ZO SZTP – Ružičky

Tak ako v posledných dvoch sezónach aj teraz je záver jesennej časti Fortuna ligy venovaný pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú. Charitatívna zbierka prebieha počas 18. a 19. kola najvyššej súťaže a týkať sa bude aj nášho domáceho zápasu so Slovanom Bratislava, ktorý odohráme v nedeľu 10. decembra 2017 o 14:00.

Pred dvomi rokmi charitatívnu akciu z dielne ÚLK symbolizovali mikulášske čiapky a uplynulý rok medovníky zdobené hráčmi. Teraz to budú vianočné ozdoby s nápisom NAŠA LIGA. Fanúšikovia zároveň majú možnosť objednať si set drevených vianočných ozdôb s logom klubu v cene 20€, pričom 50% z ceny pôjde na klubom vybraný charitatívny projekt. V prípade záujmu si ozdoby môžete objednať do konca týždňa na maile milan.bezak@mfkruzomberok.sk, prípadne priamo na štadióne počas zápasu.

Predaj vianočných ozdôb s motívom „NAŠA LIGA“ za dobrovoľný príspevok, bude organizovať nadácia ÚLK aj počas posledného jesenného zápasu so Slovanom Bratislava. Celú vyzbieranú sumu venujeme organizácii ZO SZTP-Ružičky. Ide o občianske združenie pre telesne postihnuté deti a ich rodiny. Jeho cieľom je zoskupovať postihnutých a ich rodiny, rozvíjať osobnosť týchto ľudí zaujímavými akciami a aktívne zlepšovať ich zdravotný stav rehabilitačnými cvičeniami. Združenie ďalej pomáha telesne postihnutým osobám pri riešení ich sociálnych, ekonomických, psychických, spoločenských záujmov a potrieb na princípoch humanizmu a demokracie. Zároveň pomáha pri integrácii osôb do spoločnosti.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK