21.5.2018

Základná škola Dončova príjemne prekvapila

V pondelok 21. mája 2018 sme vrámci projektu Futbalmania navštívili Základnú školu Dončovu, kde sa na nás deti výborne pripravili.

Žiaci si na úvod spolu s nami pozreli prezentačné video klubu, viaceré deti vedeli vymenovať väčšinu hráčov nášho A mužstva a niektoré ovládali aj pokriky ružomberského fanklubu, pričom najväčší úspech mal pokrik RU-ŽOM-BE-ROK. Do školy zavítali aj hráči Michal Jonec a Peter Maslo, ktorí čelili otázkam rôzneho druhu, súťažili spolu s deťmi, rozdávali autogramy a na záver sa odfotili so žiakmi.

Obidvaja hráči si pochvaľovali aktívny prístup detí. Akciu hodnotím kladne. Deti mali záujem. Dávali nám zaujímavé otázky, takže jednoznačne kladne,“ povedal Michal Jonec, ktorý so svojím výberom žiakov v súťaži tesne zvíťazil nad tímom Petra Masla a prezradil aj to, ktorá otázka ho najviac zaujala: Najviac asi tá, koľkokrát sme už boli v našej kariére faulovaní.“

Veľký záujem bol aj o autogramy. Hráči podpisovali pripravené karty, ako aj klubové vlajočky, šály a ruky. Toto sú super veci. Som rád, že prišli deti, že ich môžeme potešiť aspoň nejakým podpisom. Je to paráda,“ spokojne konštatoval Peter Maslo.

Na záver sa chceme poďakovať za výbornú spoluprácu všetkým školám, ktoré sme v rámci projektu Futbalmania navštívili v sezóne 2017/18 a už teraz sa tešíme na ďalšie pokračovania!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK