25.3.2024

Ružomberskí hráči hrali za SR “21“, Adam Tučný skóroval

Slovenská futbalová reprezentácia do dvadsaťjeden rokov odohrala v dňoch 21. a 25. marca 2024 prípravné stretnutia so Španielskom a Maltou. Z našich hráčov boli nominovaní Tomáš Frühwald, Alexander Selecký a Adam Tučný. V realizačnom tíme klub spod Čebraťa zastupoval lekár František Rigo.

Futbalisti spod Tatier v prvom meraní síl vyhrali nad domácim Španielskom 2:0. O góly sa postarali Timotej Jambor zo Žiliny a Adrián Kaprálik, ktorý je taktiež kmeňovým hráčom klubu spod Dubňa, no momentálne hosťuje v poľskom Górniku Zabrze. Alexander Selecký hral do 81. minúty a Adam Tučný prišiel do hry v 62. minúte.

Tím SR “21“ uspel aj na Malte, kde zdolal tamojších rovesníkov 4:1. Skóre otvoril hneď v úvode Dominik Veselovský, hosťujúci z Dunajskej Stredy v Banskej Bystrici a na konci polčasu zvýšil slovenský náskok náš stredopoliar Adam Tučný. Krátko po zmene strán súper znížil, no následne sa gólovo presadili Mário Sauer zo Žiliny a Artur Gajdoš z Trenčína. Prvý polčas odchytal Tomáš Frühwald, autor jedného presného zásahu Adam Tučný hral do 60. minúty, kedy ho vystriedal Alexander Selecký. Viac informácií zo stretnutí nájdete TU.

Foto: Jakub Homoľa (SFZ)
Zdroj: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK