11.9.2021

Reportáž zo zápasu:
Trnava - Ružomberok 2:4

2:4 (1:1)
Areal Slavie na Rybniku
7. kolo, 11:00
FC Spartak Trnava vs MFK Ružomberok


FC Spartak Trnava: Žbodák - Boledovič, Rojka (65. Kumpan), Ujalky, Polák (80. Rusnák), Karhan, Šarmír (80. Šimek), Kotlár, Repa (80. Kucharík), Kudlička, Sabol (71. Dos Santos)

MFK Ružomberok: Novák - Úradník, Nemček, Luka, Pňaček, Ciprus, Zahradník, Bradiak (75. Melich), Matej (64. Jokel), Jurina, Mrkva (80. Olos)

Góly: 30. Kudlička, 48. Repa - 11. a 84. Jurina (druhý z 11m), 52. Žbodák vl., 77. Zahradník

Žlté karty: 55. Kudlička, 74. Karhan - 55. Matej

Rozhodovali: Malárik - Štofik, Haring

Diváci: 65


Ohlasy trénerov

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Do zápasu sme vstúpili dobre. Boli sme aktívnejší ako domáci a odmenou nám bol gól Jurinu. Potom sme kontrolovali priebeh zápasu až do okamihu, keď sme sa dopustili obrovskej chyby, ktorú súper využil na vyrovnanie. Od tohto momentu sme začali kaziť a domáci prebrali aktivitu. Svoju miernu prevahu dokázali pretaviť na vedúci gól na začiatku druhého polčasu, keď sme zase pochybili pri vedení útoku v stredovej zóne. Paradoxne nás do zápasu vrátili domáci, keď ich brankár spravil obrovskú chybu a dal si vlastný gól. Od tohto momentu sa hra vyrovnala a my sme začali byť nebezpečnejší ako domáci. Dokázali sme streliť ďalšie dva góly Zahradníkom a Jurinom z pokutového kopu. Chalanov by som chcel pochváliť, že zvládli tento náročný zápas.“

ZDIEĽAJ ČLÁNOK