25.5.2015

Výsledky mládežníckych tímov

Počas posledných dní nám najviac radosti priniesla kategória U16, ktorá svojím víťazstvom rozhodla o zisku majstrovského titulu. Okrem nich bodoval naplno aj tím U14, výber U17 remizoval a starší žiaci U15 schádzali z trávnika bez bodu.

I. liga mladší dorast (U17)

ŽP Šport Podbrezová - MFK Ružomberok 0:0


Peter Kudlička(asistent trénera MFK Ružomberok U17): ,,Zápas mal len priemernú úroveň. Od začiatku stretnutia sme boli nekoncentrovaní a nepresní v rozohrávke, čoho následkom bolo aj vylúčenie Adriána Bartoša v 30. minúte. V 2. polčase sme boli paradoxne lepším tímom, len škoda našich dvochnepremenených šancí v závere zápasu."

I. liga mladší dorast (U16)

ŽP Šport Podbrezová - MFK Ružomberok 0:4 (0:1)

Góly: M. Bobček, Madleňák, Brenkus, R. Kružliak


Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U16): ,,Zaslúžené víťazstvo hostí. Dominovali sme po všetkých stránkach počas celého duelu, gratulujem a zároveň ďakujem chlapcom za titul majstrov Slovenska!"

I. liga starší žiaci - nadstavbová časť (U15)

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 1:0 (0:0)


Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,Bol to dobrý a vyrovnaný zápas, kde sme boli v prvom polčase lepší. V druhom polčase dominovali domáci hráči. Dobrým držaním lopty a spoľahlivou defenzívnou činnosťou celého družstva sme súpera nepúšťali do nátlakovej hry a snahou o rýchle protiútoky sme eliminovali ich prednosti. Gól sme inkasovali tri minúty pred koncom zápasu. V tomto zápase museli zvíťaziť domáci hráči."

I. liga starší žiaci - nadstavbová časť (U14)

MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok 1:5 (1:2)

Góly RK: Dopater 2, T. Bobček 2, Uhliarik


Mojmír Šrobár (tréner MFK Ružomberok U14): ,,Hrali sme proti zdatnému súperovi po kondičnej i hernej stránke. Zápas mal na túto kategóriu veľmi dobrú úroveň, z oboch strán dominovala snaha o kombinačný a behavý futbal. Častokrát sme narúšali súperovu rozohrávku už pri jeho šestnástke, z čoho plynuli naše šance. V prvom polčase súper vďaka fyzickej prevahe ešte stíhal brániť naše útoky, v druhom sa už naša kvalita prejavila naplno."


Pripravil: Š. Mojský

ZDIEĽAJ ČLÁNOK