4.6.2015

Ivan Galád bude viesť tím aj naďalej

Futbalový klub MFK Ružomberok a hlavný tréner A mužstva, Ivan Galád sa dohodli na predĺžení spolupráce do konca nadchádzajúceho ročníka 2015/16.

Bývalý kormidelník slovenskej ,,dvadsaťjednotky", Ivan Galád, prišiel do Ružomberka v polovici novembra minulého roka, kedy nahradil dovtedajšieho šéfa realizačného tímu, Ladislava Šimča. Mužstvo sa pod jeho vedením bez väčších problémov udržalo v najvyššej súťaži a vyšplhalo sa z dna tabuľky na siedmu priečku.

,,Zavážil hlavne športový aspekt a tým je hlavne splnenie cieľa, záchrany vo Fortuna lige z pohľadu práve ukončenej sezóny, ale aj to, že sme neskončili na úplnom chvoste, ale dokázali sme získať až siedmu pozíciu. Veríme, že tréner to s mužstvom vie a s jeho pomocou dokáže A mužstvo splniť náročné športové ciele pre budúcu sezónu," vyjadril sa k predĺženiu zmluvy riaditeľ klubu, Ing. Ľubomír Golis.

V prípade hlavného trénera rozhodli o ďalšej vzájomnej spolupráci v prvom rade dve veci: ,,Veľmi seriózny prístup majiteľa a schopnosti hráčov, ktoré ešte vieme posunúť vyššie," uviedol Ivan Galád.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK