29.8.2016

Erik Daniel si otvoril strelecký účet v ružomberskom drese

Na víťazstve v 7. kole Fortuna ligy nad Michalovcami 4:0 sa jedným presným zásahom podieľal Erik Daniel. Pre letnú posilu to bol prvý gól pod Čebraťom.

V minulej sezóne, ktorá bola pre Michalovce premiérová medzi elitou, Liptáci zvíťazili na ich trávniku 3:1, no v dvoch domácich súbojoch remizovali. Teraz to však bolo inak a po štyroch ružomberských góloch zostali všetky body doma. Bol to dôležitý zápas. Michalovce neprišli brániť, mali šance. Sme radi, že sme to zvládli a máme tri body,“ zhodnotil stretnutie rýchly krídelný hráč.

Po opatrnom úvode prišla 15. minúta a práve Erik Daniel otvoril skóre a zároveň aj svoj gólový účet v centre dolného Liptova. V druhom polčase na jeho presný zásah nadviazali Marek Sapara, Martin Nagy a Jakub Mareš. Začiatok nebol ideálny, ale dali sme gól. Potom sme sa ukľudnili a dotiahli sme to do víťazného konca,“ rekapituloval zápas rodák z Hodonína a ďalej dodal: Spokojnosť je veľká. Mohli sme ešte pridať nejaké góly. Sme radi, že sme vyhrali 4:0.“

Ako videl futbalista obliekajúci dres s číslom dvadsaťštyri situáciu z pätnástej minúty? Marek Sapara centroval, odrazilo sa to ku mne, skúšal som to prepáliť a podarilo sa,“ spomína si Erik Daniel na svoj prvý gól v Ružomberku.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK