28.5.2017

Peter Gal Andrezly: „Sme veľmi spokojní“

Na sobotnom víťazstve nad Dunajskou Stredou 2:0 sa utešeným presným zásahom podieľal Peter Gal Andrezly, ktorý po stretnutí predstúpil pred novinárov.

Po výhre v Podbrezovej mali Liptáci istotu konečného tretieho miesta a zároveň postupu do pohárovej Európy. V príprave na posledný duel však nič nepodcenili. „Hlavne sme si to chceli nastaviť v hlave tak, aby sme zápas zvládli. Chceli sme sa doma pred fanúšikmi rozlúčiť víťazstvom,“ vysvetlil ružomberský stredopoliar a ďalej pokračoval: „Stále sme si pred zápasom hovorili, aby sme to nevypustili, aby sme dali do toho všetko a aby sme si tento zápas užili.“

Peter Gal Andrezly otvoril skóre v 23. minúte, keď využil prihrávku Petra Masla a výstavnou strelou do horného rohu súperovej svätyne poslal Ružu do vedenia. Po trinástich minútach Michal Faško našiel Jakuba Mareša, ktorý si poradil s obranou Dunajskej Stredy a strelou k vzdialenejšej žrdi uzavrel stav stretnutia na konečných 2:0.

Po poslednom zápase sezóny vládla v domácom tíme spokojnosť. Sme veľmi spokojní. Táto sezóna bola fantastická a nik nečakal, že to tretie miesto môžeme dosiahnuť,“ skonštatoval Peter Gal Andrezly.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK