12.9.2017

O titul Hráč mesiaca sa uchádzajú aj naši futbalisti

V augustovom vydaní ankety Hráč mesiaca Fortuna ligy sú nominovaní dvaja naši hráči.

Na základe najlepších štatistických ukazovateľov boli nominovaníobranca Peter Masloa stredopoliar Peter Gal Andrezly, ktorý od začiatku nového ročníka trikrát skóroval.

V ankete zohráva významnú úlohu hlasovanie fanúšikov, prebiehajúce do piatka15. septembra 2017 do 22:00. Hráča mesiaca môžete vybrať aj vy na oficiálnom facebookovom profile Fortuna ligy. Na základe hlasovania získajú hráči od 11 po 1 bod. O konečnom poradí taktiež rozhoduje aj odborná porota, pričom každý z jej členov má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty, bude vyhlásený Hráč mesiaca.

Hlasovať sa rozhodne oplatí! Okrem toho, že fanúšikovia majú možnosť zasiahnuť do výberu oceneného hráča, budú taktiež automaticky zaradení do súťaže o ceny - loptu s podpisom vybraného futbalistu Fortuna ligy a dve vstupenky na zápas Fortuna ligy podľa vlastného výberu.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Lukáš Hroššo (FC Nitra), Boris Sekulić (ŠK Slovan Bratislava), PETER MASLO (MFK RUŽOMBEROK), Macdonald Niba (FC Nitra), Richard Križan (FC Nitra), Eric Davis (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Peter Orávik (FC ViOn Zlaté Moravce), PETER GAL ANDREZLY (MFK RUŽOMBEROK), Aleksandar Čavrić (ŠK Slovan Bratislava), Filip Balaj (FC Nitra), Jakub Mareš (ŠK Slovan Bratislava)

Hlasovať môžete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK