1.8.2020

Reportáž zo zápasu:
Ružomberok - Podbrezová 2:1

2:1 (0:1)
Betónová aréna Bešeňová
1. kolo, 13:15
MFK Ružomberok vs FK Železiarne Podbrezová


MFK Ružomberok: Lilge - Synak (56. Remenár), Hozza, L. Filipiak, Marek, Hrobák, Mihályi (61. Švehla), Slosarčík, Bartoš (46. Jendroľ), Szijjártó (56. Probala), Kútnik (67. Dolník)

FK Železiarne Podbrezová: Haviar - Sekáč, Argyusi (71. Lukačovič), Mielke, Baričiak, Jakab (71. Majerník), Mašlej, Faško, Pieš, Lopata (64. Nosáľ), Kysel (64. Jusko)

Góly: 44. Mihályi, 64. Kútnik (z 11m) - 9. Mašlej

Žltá karta: 38. Lopata

Rozhodovali: Remeň - Lisý, Vrtich

Diváci: 50


Ohlasy trénerov

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U16): „Chceli sme diktovať tempo zápasu od prvej minúty. Toto sa nám ako tak darilo do inkasovaného gólu. Od tohto momentu sme do konca prvého polčasu kazili veľa prihrávok. Viazla nám súčinnosť ofenzívnych hráčov pri výmene miesta, pri zakladaní a vedení útoku. Nedokázali sme meniť tempo a ťažisko hry. Do druhého polčasu sme nastúpili s cieľom otočiť nepriaznivé skóre a zvíťaziť. Podarilo sa nám rýchlo streliť vyrovnávajúci gól Mihályim po rohovom kope. Od tohto momentu sme začali na ihrisku dominovať, keď oživenie priniesli striedajúci hráči. Víťazný gól strelil Kútnik z pokutového kopu, ktorý sme získali po faule na Švehlu. Chalanom gratulujem k víťazstvu, ale je pred nami veľa roboty."

ZDIEĽAJ ČLÁNOK