7.8.2021

Reportáž zo zápasu:
Ružomberok - Slovan 2:1

2:1 (1:1)
Betónová aréna Bešeňová
2. kolo, 11:00
MFK Ružomberok vs ŠK Slovan Bratislava


MFK Ružomberok: Kelčík - Marek (75. Lukášik), Hozza, Filipiak, Košút, Hrobák, Slosarčík, Mlkvik (60. Švehla), Szijjártó (60. Jendroľ), Kútnik (80. Dolník), Probala (75. Sásik)

ŠK Slovan Bratislava: Horvát - Šalkovič, Homola, Marušin, Slovák (60. Lendel), Schmidt (81. Nemeškürti), Rehuš, Hreha, Ivanics (46. Masaryk), Balko (81. Čajági), Renko (74. Sikorjak)

Góly: 21. Probala, 80. Jendroľ - 22. Hreha

Žlté karty: 39. Hrobák - 41. Rehuš

Rozhodovali: Batiz - Švec, Vrtich


Ohlasy trénerov

Marek Herčut (tréner MFK Ružomberok U17): „Pochvala patrí hlavne chalanom za to ako sa mentálne pripravili na náročný domáci zápas so Slovanom a za to, že majú dôveru v herné princípy. Prvý polčas sme náš kvalitný herný výkon pretavili vo vedúci gól. Slovan však dokázal hneď minútu nato reflektovať a vyrovnal. Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu a snažili sme sa nadviazať na predvedenú hru z úvodu. Slovan prebral taktovku na zhruba pätnásť minút, z ktorej nás dokázali vytrhnúť žolíci z lavičky. Sme radi, že zatiaľ berú všetci hráči z kabíny rolu náhradníka ako veľmi dôležitú. Opäť sa potvrdilo, že nie je dôležité kto zápas začína ale kto zápas končí. V osemdesiatej minúte rozhodol o našom víťazstve Jendroľ. Tešíme sa z výkonov všetkých troch dorasteneckých tímov. Určite je to pre nás dobrý impulz do ďalšej náročnej práce.“

ZDIEĽAJ ČLÁNOK