26.2.2022

Reportáž zo zápasu:
D. Streda - Ružomberok 1:2

1:2 (1:1)
DAC Adademy - UT
8. kolo, 11:00
FC DAC 1904 Dunajská Streda vs MFK Ružomberok


FC DAC 1904 Dunajská Streda: Lukáč - Raška, Mažár, Lami, Kňaze, Fančovič, Nemčok, Mizerák, Urban, Šíp (69. Angyal), Dömeny (69. Hipp)

MFK Ružomberok: Kelčík - Slosarčík, Sásik, Filipiak, Marek, Hrobák, Švehla, Mlkvik (50. Dolník), Szijjártó, Mihályi (76. Jendroľ), Lopušek (85. Probala)

Góly: 7. Šíp - 14. Mihályi, 90. Jendroľ

Žltá karta: 60. Mihályi

Rozhodovali: Fehér - Marinčák, Barczi

Diváci: 50


Ohlasy trénerov

Marek Herčut (tréner MFK Ružomberok U17): „Do zápasu sme vstúpili aktívne avšak paradoxne sme inkasovali z exportnej strely. Na chalanoch vidno, že vplyv aktuálneho výsledku na herný výkon je čoraz menší. To nás veľmi teší, pretože aj za nepriaznivého stavu verili princípom a veciam, s ktorými sme išli do zápasu. Odmenou nám bol vyrovnávajúci gól po nacvičenej hernej situácii. Prvý polčas spĺňal parametre kvalitného mládežníckeho stretnutia. V druhom sa dostal do väčšej dominancie domáci tím. Narazil ale na skalopevných a odhodlaných hráčov, ktorí mali ružu v srdci a ochotu za ňu ísť na dno svojich síl. Odmenou nám bol gól na 1:2, kedy už väčšina hráčov očakávala záverečný hvizd rozhodcu. A tak sa zrodil ďalší radostný obrat. S pokorou dúfame v nastolenie stúpajúcej výkonnostnej krivky.“

ZDIEĽAJ ČLÁNOK