5.3.2022

Reportáž zo zápasu:
Slovan - Ružomberok 2:2

2:2 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava - UT Prievoz
15. kolo, 13:15
ŠK Slovan Bratislava vs MFK Ružomberok


ŠK Slovan Bratislava: Spišák - Held, Meliš, Košťál, Fronko, Denko (59. Rusnák), Jurišta, Józsa (65. Šaulič), Dornai (59. Kozyk), Husarčík, Ruža (41. Gašpar)

MFK Ružomberok: Pernický - Majerčík, Smolka, Ambróz, Žáčok, Pavlík, Mikušiak (78. Gunčaga), Michlík (65. Puzder), Kollár (50. Žmijovský), Petruška, Dvorský (65. Dittrych)

Góly: 34. Józsa, 53. Gašpar (z 11m) - 12. a 54. Petruška

Rozhodovali: Piatka - Kardelis, Tramita

Diváci: 50


Ohlasy trénerov

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U16): „Na Slovan sme cestovali so snahou získať dáke body. Oproti zápasu s Dunajskou Stredou sme do zápasu vstúpili dobre. Chalani sa poučili z chýb z predošlého zápasu. Hlavne hráči stredovej línie zlepšili svoj výkon o 100%. Hráči Slovana mali problém sa presadiť cez náš obranný blok alebo prekonať náš pressing. Odmenou za náš aktívny pressing bol vedúci gól Petrušku. Slovanu sa podarilo vyrovnať z nevinného centra, ktorý sme neodvrátili do bezpečia. V úvode druhého polčasu sme spravili zase chybu pri bránení a následne ešte aj faul v pokutovom území. Slovan penaltu premenil a dostal sa do vedenia. My sme dokázali odpovedať našťastie rýchlo a o minútu vyrovnal Petruška. Od tohto momentu bolo na ihrisku už iba jedno mužstvo. Slovan sme zatlačili a snažili sme sa strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Napriek množstvu príležitostí sa nám to žiaľ nepodarilo. Chalanov chceme pochváliť za prístup k zápasu.“

ZDIEĽAJ ČLÁNOK