23.5.2015

U16 je majstrom Slovenska!

Mladší dorastenci z tímu U16 sa tešia zo zisku majstrovského titulu vo svojej kategórii. O všetkom rozhodol zápas predposledného kola I. LMD U16, v ktorom zdolali Podbrezovú 4:0.

Najmladší ružomberský dorastenecký výber pod vedením hlavného trénera Vladimíra Helbicha a jeho asistenta Tomáša Bartka, v minulom kole zdolal Košice 2:1 a dve kolá pred koncom ho od celkového prvenstva delil jeden bod. Naši futbalisti nenechali nič na náhodu. V 28. minúte súboja na pôde Železiarov otvoril skóre Marek Bobček, po zmene strán sa gólovo presadili Matej Madleňák, Adam Brenkus a Rastislav Kružliak a víťazstvom 4:0 si pred svojimi prenasledovateľmi vytvorili nedostihnuteľný náskok. Ruža má pred posledným kolom na svojom konte 61 bodov, zatiaľ čo druhý ŠK Slovan Bratislava a tretí tim FK Senica na ňu strácajú štyri bod. 

Našim najmladším dorastencom a aj ich realizačnému tímu ďakujeme za príkladnů reprezentáciu klubu a gratulujeme k zisku titulu!

ŽP Šport Podbrezová U16 - MFK Ružomberok U16 0:4 (0:1)

Góly: 28. M. Bobček, 48. Madleňák, 66. Brenkus, 72. R. Kružliak

ŽK: 9. R. Kružliak

MFK Ružomberok U16: Bakoš - Eliaš, Badár, Mrva (41. Vanko), Porubän, Šroba, Brenkus, R. Kružliak, J. Kudlička (41. Vrábeľ, 67. Maťovčík), Madleňák, M. Bobček (41. Machaj)
ZDIEĽAJ ČLÁNOK