27.6.2015

Trojica futbalistov predĺžila zmluvy

V predchádzajúcich dňoch podpísali nové zmluvy s klubom MFK Ružomberok traja futbalisti - Tomáš Gerát, Lukáš Ondrek a Matej Šavol.

Stredopoliar Tomáš Gerát (na foto), ktorý nedávno oslávil dvadsiate druhé narodeniny, v minulosti ako hráč Ružomberka hosťoval v Dunajskej Strede, Námestove a Rimavskej Sobote. Počas uplynulej sezóny sa stal stabilnou súčasťou nášho A mužstva. Futbalista nosiaci dres s číslom osem, podpísal s klubom spod Čebraťa novú, dvojročnú zmluvu.

Lukáš Ondrek predĺžil svoje pôsobenie v klube z centra Dolného Liptova o jeden rok. Dvadsaťdvaročný obranca bol v minulosti členom mládežníckych reprezentačných tímov SR "15" a SR "16", časť sezóny 2013/14 strávil na hosťovaní v Rimavskej Sobote a v minulej sezóne bol súčasťou ružomberského A mužstva.

V Ružomberku bude naďalej pôsobiť aj brankár Matej Šavol. Tridsaťjedenročný strážca priestoru medzi tromi žrďami, ktorého futbalové začiatky sa spájajú s naším klubom, odkiaľ v roku 2008 prestúpil do českého tímu SIAD Most a odtiaľ neskôr odišiel do Liptovského Mikuláša, bol počas minulej sezóny na hosťovaní v Ružomberku. Jeho hosťovanie pod Čebraťom sa predĺži, pretože gólman obliekajúci dres s číslom tridsaťpäť, podpísal s klubom MFK Ružomberok zmluvu na jeden rok.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK