Ružomberok odohrá v sobotu 29. augusta 2015 o 19:00 domáci zápas 7. kola Fortuna ligy s Michalovcami.

Kvôli inštalácii novej, vyhrievanej hracej plochy, sme prvé tri domáce stretnutia odohrali v Poprade. Tak v nich, ako aj v troch súbojoch na pôde súperov, sme nezaznamenali plný bodový zisk a preto so štyrmi remízami a dvomi prehrami patrí nášmu A mužstvu po úvodných šiestich kolách desiata priečka ligovej tabuľky. Verme, že všetko sa zmení k lepšiemu už v sobotu, kedy sa Ruža prvýkrát predstaví na svojom novom trávniku. K tomu, aby naplno rozkvitla, bude potrebovať aj vašu podporu!

• Z prvého stretnutia na domácom trávniku si štyria fanúšikovia budú môcť odniesť lopty s podpismi hráčov nášho A mužstva, ktoré budú počas prestávky medzi polčasmi vykopnuté na tribúny.

• Tak, ako aj počas domácich zápasov v jarnej časti minulého ročníka, budú mať ružomberskí priaznivci možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Informácie o cene vstupeniek do jednotlivých sektorov nájdete tu!

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK