23.9.2015

Trofej pre víťaza Fortuna ligy zavíta do Ružomberka!

Minulá sezóna slovenskej najvyššej súťaže bola v znamení hľadania novej trofeje Fortuna ligy. Hlasovanie nazvané „Cesta za trofejou“ doplnené o sprievodný program v ligových mestách, vyhral s výrazným náskokom návrh „Esencia hry“.

Novú trofej ako prví zdvihli nad hlavy futbalisti úradujúceho majstra AS Trenčín a teraz sa vďaka novému projektu Únie ligových klubov a UFA Sports vyberá na púť po štadiónoch všetkých tímov Fortuna ligy. V sobotu 26. septembra 2015, počas nášho domáceho zápasu 11. kola najvyššej súťaže s Dunajskou Stredou, zavíta do Ružomberka.

Program pre návštevníkov stretnutia zo západnej tribúny sa tentokrát začína už dve hodiny pred výkopom, čiže od 17:00 v areáli ružomberského štadióna, na umelom trávniku. Každý fanúšik zo spomínanej tribúny bude mať možnosť odfotiť sa s trofejou. Vytlačenú fotku dostanú fanúšikovia ako darček počas polčasovej prestávky. Všetky zábery budú zároveň uverejnené aj na facebook-ovej stránke Cesty s trofejou a bude ich možné zaslať záujemcom na mail. Priaznivci nášho klubu z východnej tribúny budú mať možnosť odfotiť sa s trofejou po skončení stretnutia.

Fanúšikov k pódiu s trofejou nasmerujú obrí choduliari a šarmantné hostesky, pri ktorých budú môcť naši priaznivci tipovať výsledok sobotného súboja a týmto spôsobom sa zapojiť do súťaže o kredit od Fortuny.

Tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK