24.9.2015

Pozývame vás na zápas s Dunajskou Stredou

V sobotu 26. septembra 2015 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 11. kola Fortuna ligy s Dunajskou Stredou.

Po víťazstvách s Podbrezovou a Zlatými Moravcami sa tím vedený Ladislavom Peckom v utorok predstavil v Myjave, kde podľahol domácemu Spartaku 1:2. Ruža sa po prehre naďalej nachádza na siedmej priečke a je potrebné, aby v najbližšom domácom zápase bodovala naplno, na čo bude potrebovať aj vašu podporu!

• Pre ružomberských priaznivcov na západnej tribúne sa začína sobotný program už od 17:00, kedy vrámci projektu „Cesta s trofejou“ na náš štadión zavíta trofej pre víťaza Fortuna ligy a diváci sa s ňou budú môcť odfotiť. Po stretnutí budú mať túto možnosť aj fanúšikovia z východnej tribúny. Viac o akcii sa dočítate TU!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov BF na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Klub upozorňuje, že z bezpečnostných dôvodov bude uzavretá Makovického ulica od kruhového objazdu pri hoteli Áčko po križovatku na Športovej ulici od 18:00 do 22:00. Parkovanie pre domácich fanúšikov bude na Makovického ulici zakázané! Parkovanie na Športovej ulici bude možné len v jednom smere.

Vstup č. III – domáci z Makovického ulice na tribúnu B, vrátane predaja vstupeniek, bude pre domácich fanúšikov uzavretý:
- držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na tribúnu B použijú pri príchode aj odchode z areálu futbalového štadióna výlučne vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite).

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:00. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK