10.10.2015

Rekonštrukčné práce pokračujú stavebnými úpravami východnej tribúny

Po ukončení prvej fázy rekonštrukcie, ktorou bolo vybudovanie vyhrievanej hlavnej hracej plochy, pokračujú práce na ružomberskom štadióne ďalším krokom. V prebiehajúcej druhej časti prichádzajú na rad stavebné úpravy tribúny a vstupných brán a vybudovanie turniketového systému.

30. septembra 2015 sme podpísali zmluvu s víťazom verejnej súťaže, ktorým je firma Ing. František Jendroľ STAVPOČ, týkajúcu sa projektu s názvom „Stavebné úpravy tribúny a vstupných brán a vybudovanie turniketového systému“. Zhotoviteľovi sme dňa 2. októbra 2015 odovzdali stavenisko,“ povedal generálny riaditeľ klubu Ing. Ľubomír Golis.

Po ukončení prác sa na východnú tribúnu presťahuje administratíva a A mužstvo. Západná tribúna bude slúžiť útvaru mládeže. Pokiaľ pôjde všetko podľa plánov, malo by sa tak stať pred začiatkom jarnej časti tejto sezóny. „Dielo je rozdelené na dve etapy. Prvá etapa v trvaní štyroch mesiacov je urobenie samotnej tribúny, schodov a spevnených plôch. Druhá etapa, ktorá začne v prvej polovici roka 2016 sa týka turniketov a vstupných brán. Tam sa odhaduje trvanie dva mesiace. S tým, aby bolo celé dielo užívania schopné a odovzdané zo strany zhotoviteľa do 30. 6. 2016,“ vysvetlil generálny riaditeľ.

Návštevníkom východnej tribúny zaručujeme, že priebeh prác žiadnym negatívnym spôsobom neovplyvní ich pohodlie oproti doterajšiemu stavu počas domácich stretnutí. O priebehu prác vás budeme priebežne informovať.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK