26.10.2015

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali dorastenci zápasy 13. a žiaci 12. kola svojich súťaží. Ligové stretnutie odohrali aj juniorky a v zápasoch sa predstavili aj prípravkári.

Ligové zápasy

II. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok - MŠK Kysucké Nové Mesto 3:1 (1:0)
Góly RK:
Madleňák, R. Kružliak, Omasta

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Podobný domáci duel ako predošlý zápas proti Žiaru nad Hronom, súper kvalitne bránil všetkými hráčmi pred vlastným pokutovým územím. Nám chýbala presnosť a nápaditosť vo finálnej fáze, o víťazovi však nebolo pochýb ani na minútu."

II. liga mladší dorast (U17)

MFK Ružomberok - MŠK Kysucké Nové Mesto 3:0 (2:0)
Góly:
Machaj 2, Kmeť

I. liga starší žiaci - stred (U15)

MFK Ružomberok - MŠK Fomat Martin 4:1 (3:0)
Góly RK:
Bolibruch, Dopater, Luščík, Uhliarik

Mojmír Šrobár (tréner MFK Ružomberok U15): ,,Poučení z výsledku z prvého zápasu, ktorý sa skončil 3:3, sme k stretnutiu pristúpili zodpovedne. Súpera sme prevýšili po všetkých stránkach, pokoj do nášho herného prejavu vniesol už polčasový výsledok. Oproti predchádzajúcemu zápasu bolo badať mierne zlepšenie herného prejavu, ale k úplnej spokojnosti mám ešte ďaleko. Teraz sa musíme sústrediť na najbližší zápas v Námestove, ktorý môžeme nazvať ,,zápasom jesene" v boji o prvú štvorku."

Fotogalériu zo zápasu nájdete TU!

I. liga starší žiaci - stred (U14)

MFK Ružomberok - MŠK Fomat Martin 9:1 (3:1)
Góly RK:
M. Makovický 3, Tutura, Bradiak, Kiebel, Černek, Janovec, S. Maslo

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U14): ,,V prvom polčase sme neboli takí dôrazní a pohybliví ako sme si predstavovali. Všetko sme si vynahradili v druhom polčase, kde sme hrali veľmi dobre. Potešili nás pekné akcie a ešte krajšie góly. V zápase vynikli Marcel Makovický a Erik Tutura, ktorí podali veľmi dobré výkony."

Fotogalériu zo zápasu nájdete TU!

I. liga mladší žiaci - stred (U13)

MŠK Námestovo - MFK Ružomberok 2:8 (1:3)
Góly RK:
Vrábeľ 3, Tutura, Kacvinský, Šimo, Záhradník, Diviš

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Po celý zápas sme boli lepším družstvom a zápas sme zaslúžene vyhrali. Chlapcov môžem pochváliť za dobré nasadenie a prístup v zápase."

I. liga mladší žiaci - stred (U12)

MŠK Námestovo - MFK Ružomberok 6:3 (4:2)
Góly RK:
Jokel 2, Mikulaj 

II. liga junioriek SsFZ

MFK Ružomberok - FDK Čadca 6:0 (3:0)
Góly:
Buzáková 2, Vigodová 2, Senková, Iváková

Pavol Strmenský (tréner junioriek MFK Ružomberok): ,,Zápas bol jednoznačnou záležitosťou. Hrali sme takmer celý zápas na jednu bránku a podľa priebehu hry sme mali vyhrať väčším rozdielom. Pripravili sme si ďalšie čisté gólové šance, ktoré sme však nevyužili. V zápase sa prejavili viaceré nedostatky v individuálnej práci s loptou, najmä pri preberaní lopty a pri streľbe. Je pred nami dlhá zimná prestávka, ktorú je potrebné využiť hlavne na zlepšenie individuálnych herných činností."

Liga prípraviek (U10)

FC Vrútky - MFK Ružomberok 6:39 (4:20)

Peter Kiša (tréner MFK Ružomberok U10): ,,V zápase sme videli množstvo pekných gólov. Chlapcom ďakujem za predvedený výkon."

Liga prípraviek (U9)

FC Vrútky - MFK Ružomberok 16:10

MFK Ružomberok U9: Rusnák, Dorník, O. Uličný, Rajnoha, Tomčík, Hlavčo, Piták, Kohút, Mrva, Frič, F. Uličný, T. Makovický, P. Makovický, Domiter, Jacko, Krakovský, Furdek

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U9): ,,Dnes sme odohrali posledný zápas jesennej časti ligy prípraviek. V dnešnom zápase sme podľahli fyzicky vyspelejšiemu súperovi. Chlapci sa nevedeli presadiť až kým si párkrát neprihrali. Potom sa zrazu hra otočila a začali sme v zápase dominovať, ale už bolo neskoro na to, aby sme stihli niečo urobiť so zápasom. V dnešnom zápase nás nepodržali ani brankári, ale mňa viac mrzí predvedená hra. Chlapci musia pochopiť, že bez nasadenia sa futbal hrať nedá."

Prípravný zápas

MFK Dolný Kubín U11 - MFK Ružomberok U10 7:6 (5:3)

Peter Kiša (tréner MFK Ružomberok U10): ,,Proti starším chlapcom sme odohrali vyrovnané stretnutie. V zápase sme urobili množstvo chýb, za ktoré nás súper trestal. Škoda, že sme nevyužili množstvo šancí. Chlapci si výborne zahrali."

Foto: P. Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK