20.11.2015

V Teleráne na TV Markíza sa súťažilo o lístky na náš zápas

Vo včerajšom a dnešnom vydaní známej rannej relácie Teleráno na TV Markíza, okrem iných cien súťažili diváci aj o lístky na zápas nášho klubu s Trenčínom. Ako vnímajú túto cenu obe víťazky?

Ako prvú z výherkýň sme oslovili pani Máriu Ďuračkovú, ktorá sa pravidelne zapája do súťaží.Bola tam iná téma, neviem už ani na čo sa ma pýtali, ale ja sa viackrát zapájam do súťaže, aj som viackrát vyhrala, ale poviem vám, nikdy neviem čo tá cena je. Vyhrala som knihu a štyri lístky,“ spomína si na súťaž pani Mária.

Hoci sama na futbal nechodí, v rodine má hneď niekoľkých futbalových nadšencov. „Pred tým som vyhrala štyri lístky na zápas Myjavy. Bol tam syn, vnuk a pravnuk. Keby bolo iné počasie, ako je teraz, určite by išli. Je im to ľúto, ale od nás z Nitry je to ďaleko. Aj my máme pravnuka futbalistu, je v oblastnom futbalovom zväze v Nitre a údajne je výborný futbalista,“ zakončila rozhovor sympatická pani, ktorá nám na záver popriala veľa šťastia v náročnom súboji s prvým tímom tabuľky.

Druhou víťazkou je pani Gabriela Mihalovičová z Liptovského Mikuláša. Otázka sa týkala ľudových tancov a ľudových tradícií, takže odpovedala som na otázku a vylosovali ma,“ vysvetlila výherkyňa.

Chodieva pani Gabriela na futbal? Priznám sa, že nie. Syn by chcel, ale je veľmi malý,“ odpovedala a rovno vedela, komu spraví lístkami najväčšiu radosť: „Švagor Jaroslav je futbalista, krstný môjho malého syna, takže takto by sme to chceli spojiť.“

Do ďalšej súťaže sa môžete zapojiť priamo na všetkých zápasoch Fortuna ligy do skončenia jesennej časti. Stačí na zápase spraviť čo najoriginálnejšiu „selfie“, zverejniť ju na svojom facebook-ovom profile s verejným zobrazením spolu s hashtagom #somnaFortunalige a zaujať čo najviac fanúšikov. Traja fanúšikovia získajú permanentky na jarné zápasy svojho klubu a prví dvaja sa môžu tešiť ešte aj na ďalšie zaujímavé ceny.

Viac informácií o súťaži nájdete TU!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK