7.12.2015

Futbalisti vymenili trávnik za ľadovú plochu

V pondelok 7. decembra 2015 si naši hráči na záver jesene zahrali hokej. Tak, ako väčšina našich futbalistov, vymenil kopačky za korčule aj kapitán A mužstva Štefan Zošák.

V ružomberskom futbalovom klube je hokejová rozlúčka so sezónou už dlhodobou tradíciou. Je to spríjemnenie, trošku iný pohyb ako pri futbale. Myslím, že aj partia to ocení, keď sme skončili ligu a teraz máme ešte týždeň kedy si môžeme zahrať hokej a je to ešte spojené s kondičnými testami,“ prezradil svoje pocity kapitán tímu spod Čebraťa.

Ako sa hralo stredopoliarovi obliekajúcemu dres s číslom osemnásť? Super. Som rád, že sme to zvládli, že sme zdraví a teraz oddýchneme,“ pochválil pestrý program v poslednom týždni pred odchodom na dovolenky.

Hokejovú výstroj si vyskúšali hráči a aj niektorí členovia realizačného tímu. Nikomu zo zúčastnených nechýbala chuť a odhodlanie. Zápas priniesol oslavy po góloch, nielen exhibičné súboje o puk a na záver samostatné nájazdy. Všetkým patrí vďaka aj za to, že sme sa takto zišli, hoci nie je to jednoduché postaviť sa na ľad a hrať hokej,“ povedal ružomberský kapitán.

Hokej sa na Slovensku teší veľkej popularite a v čase Majstrovstiev sveta sa medzi ľuďmi takmer o ničom inom nehovorí. Má nejakého obľúbeného hokejistu, prípadne tím aj Štefan Zošák? Hokej sledujem, ale nemám vyhliadnutého niekoho takého, komu by som fandil,“ dodal tridsaťjedenročný futbalista.

Pred odchodom na dovolenku si hráči zahrajú hokej ešte raz – v stredu 9. decembra 2015 o 9:00 na ružomberskom zimnom štadióne.

Všetci ste vítaní!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK