8.1.2016

Peter Gál-Andrezly: „Bol čas posunúť sa niekde ďalej“

MFK Ružomberok sa na začiatku prípravy dohodol na tri a pol ročnom pôsobení so stredopoliarom Petrom Gál-Andrezlym. Dvadsaťpäťročný futbalista prichádza do Ružomberka z Podbrezovej.

Aké sú prvé pocity Petra Gál-Andrezlyho na novom pôsobisku? Teším sa na to, čo ma tu čaká a ďakujem aj Podbrezovej za to, že mi pomohla k ďalšej kariére. Bol čas posunúť sa niekde ďalej. Verím, že som urobil správny krok. Uvidíme, ako to bude všetko prebiehať,“ povedal perspektívny futbalista.

Nová tvár v oranžovom drese prezradila aj to, ako prebiehali rokovania. Priebežne som volal aj s pánom Tittelom a teraz som sa rozprával aj s pánom trénerom. Verím, že to bude klapať a že budeme všetci spokojní,“ zaželal si hráč, ktorého môže tešiť, že športový a marketingový manažér klubu Ing. Dušan Tittel považoval jeho príchod za jednu z priorít zimnej prípravy: „Telefonoval som s ním a aj po tom rozhovore som sa definitívne rozhodol, že sem pôjdem.“

Čo si sľubuje dvadsaťpäťročný stredopoliar od pôsobenia v Ružomberku? Samozrejme aby som čo najčastejšie hrával, to je najdôležitejšie. Odtiaľto by som sa chcel posunúť zase niekde vyššie. Beriem to ako prestupový krok ďalej,“ dodal Peter Gál-Andrezly.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK