4.2.2016

V piatok odchádza A mužstvo na sústredenie do Turecka

V dňoch od 5. do 14. februára 2016 sa bude ružomberský seniorský tím pripravovať na jarnú časť sezóny na sústredení v tureckom prímorskom letovisku Belek.

Počas sústredenia majú hráči naplánované tri prípravné zápasy s FC Botosani (Rumunsko, najvyššia súťaž), FC Oleksandriya (Ukrajina, najvyššia súťaž) a Esbjerg fB (Dánsko, najvyššia súťaž).

Zo zdravotných dôvodov do Turecka necestujú Martin Jakubko, Lukáš Ondrek, Juraj Vavrík a Ivan Kotora, ktorý vo včerajšom prípravnom súboji utrpel zlomeninu lícnej kosti a musí sa podrobiť operácii. Okrem nich necestujú na sústredenie ani Matúš Macík momentálne trénujúci v Liptovskom Mikuláši, kde bude s najväčšou pravdepodobnosťou hosťovať počas jarnej časti sezóny a Matej Lovás, ktorý je na skúške v Seredi. 

Dvojica dorastencov Jakub Kudlička a Marek Zsigmund sa po získavaní cenných skúseností v A mužstve bude ďalej pripravovať na jarnú časť ročníka v tíme U19. Tak, ako všetci hráči, ktorí budú v dorasteneckom výbere podávať kvalitné výkony, majú dvere v seniorskej kategórii naďalej otvorené.

Nominácia na sústredenie:

Darko Tofiloski, Ľuboš Hajdúch, Matej Šavol, Dominik Kružliak, Ján Maslo, Michal Faško, Peter Gal Andrezly, Tomáš Gerát, Tomáš Ďubek, Martin Nagy, Andrej Lovás, Lukáš Lupták, Peter Maslo, Štefan Zošák, Gagik Daghbashyan, Antonín Rosa, Milan Ferenčík, Martin Boszorád, Marek Sapara, Miloš Lačný, Adam Kučera

Realizačný tím:

Tréner: Ladislav Pecko
Asistent: Ján Bíreš
Tréner brankárov: Marek Rodák
Masér: Juraj Hervartovský
Vedúci mužstva: Peter Adamčiak
Lekár: MUDr. František Rigo

Plán prípravných zápasov počas sústredenia:

7. 2. 2016 o 16:30 (SEČ) FC Botosani – MFK Ružomberok (Belek, Turecko)
10. 2. 2016 o 14:00 (SEČ) FC Oleksandriya – MFK Ružomberok (Belek, Turecko)
12. 2. 2016 o 14:00 (SEČ) Esbjerg fB – MFK Ružomberok (Belek, Turecko)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK