19.2.2016

Pozývame vás na generálku s Třincom

V sobotu 20. februára 2016 o 15:00 odohrá MFK Ružomberok na hlavnom ihrisku svojho štadióna posledný prípravný zápas pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy s českým tímom FK Fotbal Třinec.

Bude to bez jedného dňa rok po tom, čo sa na ružomberskom štadióne v minuloročnej generálke pred jarnou časťou, predstavil náš tím v súboji práve s celkom FK Fotbal Třinec. Liptáci majú svojmu súperovi čo vracať, pretože v spomínanom vzájomnom súboji sa v súčasnosti jedenásty tím druhej najvyššej českej súťaže tešil z víťazstva 2:1.

Oproti minuloročnému zápasu máme tentokrát zámer hrať na hlavnom ihrisku. Pre fanúšikov bude otvorená západná tribúna ružomberského štadióna. Návštevníkov zápasu preto upozorňujeme, že na štadión sa bude dať dostať len vstupmi na západnú tribúnu, čiže vstupom č. I z Hrabovskej cesty a vstupom č. III z Makovického ulice. Vstup č. II z Vajanského ulice na východnú tribúnu bude zatvorený!

V prípade nepriaznivej poveternostnej situácie, môže z dôvodu šetrenia hlavnej hracej plochy dôjsť k presunu prípravného stretnutia na vedľajší umelý trávnik, nachádzajúci sa taktiež v areáli ružomberského štadióna. Pokiaľ dôjde k tejto zmene, budeme vás o tom vopred informovať.

Vstup na zápas je voľný, všetci fanúšikovia sú vítaní!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK