21.2.2016

U10 skončila druhá na turnaji Tittel Cup, zahrali si aj tréneri

V sobotu 20. februára 2016 sa v Dolnom Kubíne uskutočnil tretí ročník turnaja Tittel Cup, ktorého sa zúčastnila aj naša kategória U10.

Ružomberská prípravka si na turnaji zmerala svoje sily s Dolným Kubínom, Slovanom Bratislava, Košicami, Duklou Banská Bystrica a Trenčínom. V piatich stretnutiach štyrikrát zvíťazila, raz prehrala a umiestnila sa na striebornej pozícii. Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený náš hráč Petruška.

Príjemným spestrením vydareného podujatia bol súboj medzi tímom nášho športového a marketingového riaditeľa Dušana Tittela s tímom trénerov zúčastnených mužstiev. V akcii sa tak okrem budúcich hviezd predstavili aj viaceré osobnosti slovenského futbalu. Dušan Tittel nastúpil vo svojom tíme po boku Miloša Gloneka, trénera ružomberského A mužstva Ladislava Pecka, Ondreja Krištofíka a Jozefa Laštíka, ktorým v bráne kryl chrbát Ivan Trabalík. Za tím trénerov hrali Lukáš Strelka, Dušan Sadžakov, Peter Kiša, Jaroslav Švajka, Ján Palkovič, Martin Poljovka a Ján Gerec.

Tento súboj sa skončil remízou 3:3. Za tím Dušana Tittela trikrát skóroval Ondrej Krištofík, za trénerov sa ukázal v dobrom svetle lodivod ružomberskej U10 Peter Kiša, ktorý dvakrát skóroval a jedenkrát rozvlnil sieť Dušan Sadžakov z Dolného Kubína. Stretnutie rozhodoval bývalý rozhodca najvyššej československej futbalovej súťaže Stanislav Bomba.

Zápasy našej U10:

MFK Ružomberok – MFK Dolný Kubín 4:0
MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava 2:4
MFK Ružomberok – FC VSS Košice 2:1
MFK Ružomberok – FK Dukla Banská Bystrica 6:0
MFK Ružomberok – AS Trenčín 3:1

Konečné poradie:

1. ŠK Slovan Bratislava
2. MFK Ružomberok
3. MFK Dolný Kubín
4. AS Trenčín
5. FC VSS Košice
6. FK Dukla Banská Bystrica

MFK Ružomberok U10: Valient, Gerec, Majerčík, Petruška, Čieško, Záhradník, Haluška, Dittrych, Klíma

Peter Kiša (tréner MFK Ružomberok U10): „Som spokojný s hrou, ktorú sme predviedli na turnaji. Od začiatku sme vyleteli na súperov (okrem Slovana) a diktovali sme tempo zápasov. Samozrejme, že sme sa nevyhli aj individuálnym chybám, ale tie k tejto vekovej kategórii patria. Chlapcov musím pochváliť.“

ZDIEĽAJ ČLÁNOK