23.2.2016

Jar je tu! Na fanúšikov čaká aj nová súťaž!

Už tento týždeň štartuje slovenská najvyššia futbalová súťaž a prvé dve kolá sa odohrajú v rýchlom slede. V sobotu 27. februára 2016 o 17:00 nastúpi naše A mužstvo v Zlatých Moravciach a už v stredu 2. marca 2016 o 17:00 sa predstaví v domácom súboji s Myjavou!

Do jarnej časti súťaže vstupuje náš tím s dvadsiatimi štyrmi doteraz získanými bodmi, znamenajúcimi priebežnú ôsmu priečku. Toto postavenie v tabuľke treba jednoznačne vylepšiť a preto musíme zvládnuť štart jarnej časti, na čo budeme potrebovať aj vašu mohutnú podporu!

Poďte s nami do Zlatých Moraviec!

Pre Ružu sa začne jarná časť sezóny v sobotu 27. februára 2016 o 17:00 v Zlatých Moravciach, kde si zmeria sily s v jeseni nevyspytateľným ViOnom, ktorému momentálne v tabuľke patrí deviate miesto. 

Pre ružomberských priaznivcov je pripravený autobusový výjazd. Odchod autobusu je naplánovaný na 14:00 hod. spred vstupu na západnú tribúnu z Makovického ulice (pri tenisových kurtoch). Za cestu tam a naspäť náš fanúšik neplatí! Každý fanúšik si hradí len vstupenku do sektoru hostí v cene 4€.

Neváhajte a odštartujte jar spolu s nami!

Pozývame vás na domáci zápas so Spartakom Myjava

Po 20. kole Fortuna ligy v Zlatých Moravciach, nás hneď v stredu 2. marca 2016 o 17:00 čaká domáci zápas 21. kola najvyššej súťaže so Spartakom Myjava. Tím z Kopaníc bol v jeseni príjemným prekvapením a patrí mu po nej tretia priečka, navyše na svojej pôde zvíťazil aj nad našim mužstvom. Hosťom preto máme čo vracať a tak, ako v Zlatých Moravciach, aj doma budeme potrebovať pomoc z hľadiska!

Fanúšikovia sa od prvého jarného domáceho súboja môžu tešiť na novú súťaž! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov B a F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Návštevníkov východnej tribúny upozorňujeme na priebeh stavebných prác, ktoré sa z vnútorných priestorov počas jari presúvajú do exteriéru. V priebehu jarnej časti sezóny pokračujú práce na východnej tribúne rekonštrukciou schodísk a vstupných brán. Preto je v priestoroch tejto tribúny dôležité dbať na zvýšenú opatrnosť!

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 15:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK