29.2.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas uplynulého týždňa odohrali naši mladší dorastenci a všetky žiacke kategórie prípravné zápasy. Prípravky U10 a U9 sa zúčastnili na turnajoch, kde obsadili druhé miesta.

Prípravné zápasy

MFK Ružomberok U16 - FO ŽP Šport Podbrezová U16 4:0 (1:0)
Góly:
Filek, Rapoš, Kmeť, Kardoš

MFK Ružomberok U16: Krajčírik - Klačko, Holub, Ťapaj, Baláž (41. Kardoš) - Dzuriak, Hrdina (41. Švec), Rapoš, Kmeť - Filek, Foťko

Peter Penov (tréner mladšieho dorastu MFK Ružomberok): ,,Po vyrovnanom prvom polčase sme v druhom súpera prehrávali vo všetkých činnostiach."

MFK Vítkovice U15 - MFK Ružomberok U15 0:1
Gól:
Urban

MFK Vítkovice U14 - MFK Ružomberok U14 2:3

MFK OKD Karviná U13 - MFK Ružomberok U13 3:6
Góly RK:
Vrábeľ, Záhradník, Rakyta, Makovický, Jančo, Vrajko

MFK OKD Karviná U12 - MFK Ružomberok U12 2:4

U10 druhá na turnaji v Martine 

Prípravka U10 sa počas víkendu predstavila na turnaji v Martine. Po bezproblémovom postupovaní skupinou až do finále bez straty jediného bodu a inkasovaného gólu sa finálový súboj s jedným z dvoch tímov domáceho Martina skončil remízou 1:1. V následnom rozstrele boli úspešnejší domáci hráči a tak naši futbalisti obsadili striebornú priečku. 

Zápasy našej U10: 

MFK Ružomberok - MŠK Fomat Martin "M" 1:0
MFK Ružomberok - FC Nitra II 4:0
MFK Ružomberok - Junior Košice 4:0
MFK Ružomberok - FC Vrútky 1:0

Finále: 

MFK Ružomberok - MŠK Fomat Martin "B" 1:2 (po 11m)

Konečné poradie: 

1. MŠK Fomat Martin "B"
2. MFK Ružomberok
3. MŠK Fomat Martin "M"
4. MFK Frýdek-Místek
5. FC Nitra I
6. Junior Košice
7. FC Vrútky
8. FC Nitra II
9. Juventus Žilina
10. OŠK Rosina

MFK Ružomberok U9: Janovec, Čieško, Petruška, Záhradník, Haluška, Dittrych , Gerec

Jaroslav Kiša (asistent trénera MFK Ružomberok U10): ,,Chlapci v Martine predviedli naozaj dobrý výkon. Hrali sme zodpovedne na každom poste, po pekných kombináciách sa nám darilo dostávať sa do zakončenia. V obrannom priestore po odobratí lopty sa nám daril prechod do útoku. Chalani hrali s chuťou a po dobrom výkone brankára bol náš cieľ dobré umiestnenie viac než reálny. Za celý turnaj sme inkasovali iba raz, aj to v poslednej sekunde finálového zápasu. V penaltovom rozstrele sme ťahali za kratší koniec. Za predvedenú hru a bojovnosť treba chlapcov pochváliť."

U9 druhá na turnaji v Žiari nad Hronom

Prípravka U9 (na foto) sa v nedeľu zúčastnila na turnaji Pohronie CUP U9 2016. V šiestich stretnutiach naše mladé nádeje štyrikrát zvíťazili, raz remizovali a raz prehrali. Po týchto výsledkoch sa umiestnili na striebornej pozícii. Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený náš hráč Adam Rajnoha.

Zápasy našej U9: 

MFK Ružomberok - FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 1:0
Gól:
Rajnoha

FK Inter Bratislava - MFK Ružomberok 1:4
Góly RK:
Latiak 3, Rajnoha

FC Spartak Trnava - MFK Ružomberok 1:1
Gól RK:
Latiak

MFK Ružomberok - FC VSS Košice 1:0
Gól:
Rajnoha

MŠK Žilina - MFK Ružomberok 3:0

FC Baník Horná Nitra - MFK Ružomberok 0:3
Góly:
Rajnoha 3

Konečné 2. miesto.

MFK Ružomberok U9: T. Makovický, Rusnák, Latiak, M. Mrva, Dorník, Rajnoha, J. Mrva, Krakovský, Jacko, P. Makovický

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U9): ,,V predposledný februárový deň sme sa zúčastnili turnaja v Žiari nad Hronom. Turnaja sa zúčastnilo osem kvalitných mužstiev a preto som rád, že sme sa nestratili v tejto silnej konkurencii. Odohrali sme šesť zápasov, v ktorých sme dokázali štyrikrát vyhrať, raz remizovať a raz sme aj prehrali. Chlapci hrali celý turnaj výborný futbal, iba proti Žiline sme hrali ustráchane. Tento zápas sme prehrali v hlave a keď sme na konci zápasu Žilinu pritlačili, nedokázali sme skórovať. Ale inak musím chalanov pochváliť, lebo boli aj zápasy, keď súper nevystrelil na bránu. V obrane sme hrali fakt výborne. Veľmi sa mi páčilo, ako útočníci pomáhali obrancom. Adam Rajnoha bol vyhlásený za najlepšieho hráča celého turnaja."

ZDIEĽAJ ČLÁNOK