8.3.2016

Pozývame vás na domáci zápas so Skalicou!

V sobotu 12. marca 2016 o 14:30 odohrá Ružomberok domáci zápas 23. kola Fortuna ligy s tímom MFK Skalica. Fanúšikov čaká tradičný sobotný svet.

Ruža mala úspešný vstup do jarnej časti, keď zvíťazila v Zlatých Moravciach aj doma s Myjavou a následne remizovala v Dunajskej Strede. Teraz nastúpi na svojom trávniku na súboj s nováčikom zo Skalice, ktorému v prvom kole aktuálneho ročníka podľahla v Poprade 1:3 a následne na jeho pôde zvíťazila 1:0. Na tento výsledok, rovnako ako aj na posledné ligové výsledky, budeme chcieť nadviazať a na to budú hráči potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Stretnutie medzi Ružomberkom a Skalicou sa malo podľa pôvodného plánu uskutočniť o 17:00, ale z dôvodu konania Final Four 2016 v Ružomberku, sme sa dohodli na presune futbalového zápasu na čas 14:30, aby ste bez problémov stihli futbalový zápas a o 17:30 mohli podporiť MBK Ružomberok v semifinále CEWL s tímom Flying Foxes SVS Post Wien.

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov B a F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na druhé pokračovanie súťaže „Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Priaznivcov na východnej tribúne upozorňujeme na priebeh stavebných prác, ktoré sa z vnútorných priestorov počas jari presúvajú do exteriéru. V priebehu jarnej časti sezóny pokračujú práce na východnej tribúne rekonštrukciou schodísk a vstupných brán. Preto je v priestoroch tejto tribúny dôležité dbať na zvýšenú opatrnosť!

Fanúšikov zároveň informujeme, že pred, počas a ani po zápase, nebude možný prechod medzi východnou a západnou tribúnou. Držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na západnú B tribúnu použijú vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite) a vstup č. III z Makovického ulice (pri Tenisových kurtoch). Držitelia permanentných vstupeniek a záujemcovia o vstupenky na východnú A tribúnu použijú vstup č. II z Vajanského ulice.

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 13:00. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK