14.3.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odštartovali žiaci jarnú časť sezóny zápasmi 15. kola, prípravkári sa predstavili na turnajoch.

Ligové zápasy

I. liga starší žiaci - stred (U15)

MFK Ružomberok - Jupie Podlavice Badín 3:2 (3:1)
Góly RK:
T. Bobček 2, Veselovský

I. liga starší žiaci - stred (U14)

MFK Ružomberok - Jupie Podlavice Badín 0:2 (0:2)

I. liga mladší žiaci - stred (U13)

FK Dukla Banská Bystrica - MFK Ružomberok 0:6 (0:3)
Góly:
Vrábeľ, Vrajko, Záhradník, Naď, Olos, Kozica

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Bol to náš prvý zápas v jarnej časti. Prvý polčas sme strácali veľa čistých lôpt a mali sme aj veľa nepresností v prihrávkach. Ale aj napriek tomu sme vyhrávali 3:0. V druhom polčase sme spresnili hru. Mali sme niekoľko pekných akcií a niektoré sme nedotiahli do gólového efektu. Chlapcov môžem pochváliť za predvedený výkon. S Banskou Bystricou bývajú vždy ťažké zápasy."

I. liga mladší žiaci - stred (U12)

FK Dukla Banská Bystrica - MFK Ružomberok 4:6 (3:0)
Góly RK:
Matej 3, Šotter, Jokel, Mikulaj

U10 sa zúčastnila turnaja v Žiline

Kategória U10 sa v sobotu predstavila na prípravnom turnaji v Žiline, kde si okrem domácej prípravky zmerala svoje sily aj s Pohroním a Baníkom Ostrava. Ružomberčania v troch stretnutiach raz zvíťazili a dvakrát ťahali za kratší koniec povrazu. 

Zápasy našej U10: 

MFK Ružomberok - MŠK Žilina 8:13
MFK Ružomberok - FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 15:3
MFK Ružomberok - FC Baník Ostrava 8:20

Peter Kiša (tréner MFK Ružomberok U10): ,,Počas celého turnaja sme hrali veľmi vyrovnané stretnutia. Výsledky sú skresľujúce. Veľký problém máme v bráne a rozohrávke. Niektorí hráči, ktorí trénujú dlhšiu dobu ma v obrannej fáze veľmi sklamali. Vôbec nepristupujú k hráčom súpera a boja sa ísť s loptou dopredu. Čakám iný prístup, väčšie sebavedomie. Inak s turnajom som spokojný. Mohli sme hrať výborný turnaj. Hrá sa bez zbytočných prestojov a chlapci majú dostatočnú minutáž. Chlapcom ďakujem za snahu v zápasoch."

U9 víťazom turnaja v Ľubochni 

Prípravka U9 (na foto) v nedeľu hájila klubové farby na turnaji v Ľubochni. Naše mladé nádeje vyhrali vo všetkých piatich stretnutiach a tak sa umiestnili na konečnom prvom mieste. 

Zápasy našej U9: 

MFK Ružomberok - Liptovská Ondrašová 5:1
Góly RK:
Rajnoha 2, Jacko 2, Hlavčo

MFK Ružomberok - Bešeňová 3:1
Góly RK:
Rajnoha, Frič, Hlavčo

MFK Ružomberok - TJ Dynamo Príbovce 1:0
Góly:
Mrva

MFK Ružomberok - Ľubochňa "A" 3:1
Góly RK:
Rajnoha, Jacko, Hlavčo

MFK Ružomberok - Ľubochňa "B" 3:0
Góly:
Rajnoha, Hrnčiar, Kohút

Konečné 1. miesto

Peter Dubovec (asistent trénera MFK Ružomberok U9): ,,Chalani hrali futbal s veľkou chuťou. Viacerí sa strelecky presadili. O zaslúženom prvenstve rozhodlo to, že si dokázali udržať koncentráciu počas celého turnaja, hrali disciplinovane a navzájom si pomáhali. Brankári a obrancovia splnili úlohu rozohrávať konštruktívne po zemi. Pochopiteľne vznikli tým aj chyby a po nich sme inkasovali. Inak sme súperov nepúšťali do šancí. Ďakujem chlapcom za poctivý prístup a verím, že získali ďalší impulz do tvrdej a náročnej práce na tréningoch." 

ZDIEĽAJ ČLÁNOK