24.3.2016

Pozývame vás na domáci zápas so Spartakom Trnava!

V piatok 1. apríla 2016 o 18:00 sa po reprezentačnej prestávke opäť otvoria brány nášho štadióna, keď na svojom trávniku privítame Spartak Trnava.

Ruža ťahá od záveru jesene priaznivú sériu, keď z posledných sedem zápasov šesťkrát zvíťazila a raz remizovala. Vďaka týmto výsledkom sa so ziskom 37 bodov vyšplhala v ligovej tabuľke na 4. priečku. Na 3. Myjavu stráca dve víťazstvá, no stále jej so stratou jediného bodu dýcha na chrbát 5. Žilina, 6. Dunajská Streda a 7. Trnava.

Na svojom trávniku privítame práve trnavský Spartak. Na to, aby sme si upevnili pozíciu v tabuľke, budeme musieť potvrdiť formu z predchádzajúcich stretnutí a opäť bodovať naplno. Na to budeme potrebovať aj vašu podporu!

• Lístky do fanúšikovského sektoru G na východnej tribúne v cene 2€, určené pre aktívnych priaznivcov s klubovými suvenírmi, sa tentokrát predávajú len v predpredaji v Concordia PUB-e na Poľnej ulici počas otváracích hodín:
piatok 25. 3. 2016 - sobota 26. 3. 2016 15:00 - 23:00
nedeľa 27. 3. 2016 - pondelok 28. 3. 2016 ZATVORENÉ 
utorok 29. 3. 2016 - štvrtok 31. 3. 2016 10:00 – 22:00
V deň zápasu (piatok 1. apríla 2016) bude predaj v Concordia PUB-e prebiehať od 10:00 do 16:30.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov B a F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na tretie pokračovanie súťaže „Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Na základe toho, že stretnutie je označené ako rizikové, Bezpečnostná komisia pri MFK Ružomberok na svojom zasadnutí dňa 23. marca 2016 prijala opatrenia, ktoré nájdete TU!

Priaznivcov na východnej tribúne upozorňujeme na priebeh stavebných prác, ktoré sa z vnútorných priestorov počas jari presúvajú do exteriéru. V priebehu jarnej časti sezóny pokračujú práce na východnej tribúne rekonštrukciou schodísk a vstupných brán. Preto je v priestoroch tejto tribúny dôležité dbať na zvýšenú opatrnosť!

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 16:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK