3.4.2016

Hlasujte za gól mesiaca marec!

Do prvého jarného vydania tradičnej ankety, bol zaradený aj gól Miloša Lačného z domáceho zápasu 23. kola Fortuna ligy so Skalicou, ktorým náš útočník zvyšoval ružomberský náskok na 3:0. Stretnutie sa skončilo našou výhrou v pomere 3:1.

Okrem presného zásahu najlepšieho jarného strelca Ruže sú nominované aj góly, o ktoré sa postarali Tamás Priskin zo Slovana Bratislava, Jakub Holúbek z Trenčína, Nikola Lukič z Michaloviec a Jakub Michlík zo Žiliny.

Pripomenúť môžeme, že v poslednom vydaní ankety sa tešil z prvenstva gól nášho obrancu Gagika Daghbashyana. Excelentne mierená strela arménskeho futbalistu sa stala vôbec prvým víťazným ružomberským gólom.

Víťaz ankety bude odmenený pred vlastnými fanúšikmi počas domáceho zápasu. Okrem toho bude mať aj jednu milú povinnosť a to vyžrebovať troch výhercov z radu hlasujúcich divákov, na ktorých čakajú stávkové kredity v kancelárii Fortuna v hodnote 50, 30 a 20€.

Ako hlasovať?

Na stránke http://gol.fortunaliga.sk/si pozriete päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujete za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Anketa sa končí v piatok 8. apríla 2016 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK