7.4.2016

O titul Hráč mesiaca marec sa uchádzajú Miloš Lačný a Darko Tofiloski

Anketa Hráč mesiaca Fortuna ligy pokračuje aj v jarnej časti sezóny a je vylepšená o niekoľko noviniek.

Anketa má vďaka partnerovi tohto projektu vlastnú internetovú stránku http://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/. Na tejto stránke si môžu fanúšikovia vybrať svojho favorita a zároveň vyhrať ceny, ktorými sú dres vybraného hráča Fortuna ligy s autogramom, stávkový kredit vo výške 100€, prípadne dve vstupenky na zápas Fortuna ligy podľa vlastného výberu!

Okrem toho, že má anketa vlastnú stránku, zväčšila sa aj právomoc fanúšikov pri výbere Hráča mesiaca. Kým pôvodne mohli fanúšikovia ovplyvniť iba nomináciu finalistov, teraz bude ich názor spolurozhodovať priamo o víťazovi. Na základe výsledkov hlasovania na stránke http://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/ získajú hráči od 11 po 1 bod. Súbežne s týmto hlasovaním sa k slovu dostane aj odborná porota. Každý z jej siedmich členov (Ladislav Molnár, Vladimír Kinder, Samuel Slovák, Róbert Semeník, Ivan Kozák, Štefan Tarkovič, redakcia Plus 1 deň) má pre svoju najlepšiu trojicu k dispozícii päť, tri a jeden bod. Po sčítaní bodov od fanúšikov a odbornej poroty spoznáme Hráča mesiaca, uvádza sa na stránke fortunaliga.sk.

V marcovom vydaní sa spomedzi finálovej jedenástky o vaše hlasy uchádzajú aj dvaja naši futbalisti - brankár Darko Tofiloski a útočník Miloš Lačný, ktorý sa o vaše hlasy uchádza aj v ankete Gól mesiaca. Obaja sa dostali do deviatky hráčov určených na základe Indexu kvality zohľadňujúceho oficiálne zápasové štatistiky. K nim ešte dvoma „divokými kartami“ doplnil člen Výkonného výboru SFZ Milan Lešický dva mladé talenty – Matúša Bera a Lászla Bénesa.

O vaše hlasy sa uchádzajú:

Noe Achille Kwin (FC DAC 1904 Dunajská Streda), MILOŠ LAČNÝ (MFK RUŽOMBEROK), Matúš Bero (AS Trenčín), DARKO TOFILOSKI (MFK RUŽOMBEROK), Filip Hlohovský (MŠK Žilina), Tomáš Hučko (MŠK Žilina), Nikola Lukić (MFK Zemplín Michalovce), László Bénes (MŠK Žilina), Nikolas Špalek (MŠK Žilina), Slobodan Simović (ŠK Slovan Bratislava), Stefan Maierhofer (AS Trenčín)

Hlasovanie prebieha na spomínanej stránke http://www.pluska.sk/hracmesiaca2016/ do stredy 13. apríla 2016 do 23:59 h.  

ZDIEĽAJ ČLÁNOK