11.4.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohral starší dorast U19 zápas 18. kola II. LSD, žiaci nastúpili na stretnutia prvého nadstavbového kola svojich kategórií a prípravky U9 a U10 sa predstavili v Lige prípraviek v Žiline. Do ligového kolotoča nezasiahol výber U17, ktorého súper, FO Kinex Bytča U17, nepricestoval.

Ligové zápasy

II. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok - FO Kinex Bytča 5:0 (2:0)

Góly: M. Zsigmund 2, R. Kružliak 2, Duchoň

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Celé stretnutie sa hralo na polovici hosťujúceho mužstva z Bytče, konečné skóre zápasu 5:0 je pre hostí ešte prijateľným výsledkom!"

Fotogalériu nájdete TU!

I. liga starší žiaci - nadstavba stred + východ (U15)

Partizán Bardejov - MFK Ružomberok 1:1 (0:1)
Gól RK:
Rabik (vl.)

I. liga starší žiaci - nadstavba stred + východ (U14)

Partizán Bardejov - MFK Ružomberok 1:4 (1:2)
Góly RK:
Rigo 2, Černek, Kohút

I. liga mladší žiaci - nadstavba stred + východ (U13)

MFK Ružomberok - Partizán Bardejov 15:2 (7:1)
Góly RK:
Záhradník 6, Vrábeľ 5, Rakyta 2, Olos, Diviš

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Bol to náš prvý zápas v skupine východ + stred. Chlapci pristúpili k zápasu zodpovedne. Už od začiatku zápasu sme boli rýchlejší na lopte, mali sme niekoľko pekných akcií, z ktorých sme dali krásne góly. S prístupom chlapcov k zápasu som spokojný."

I. liga mladší žiaci - nadstavba stred + východ (U12)

MFK Ružomberok - Partizán Bardejov 8:6 (4:3)
Góly RK: Šotter 2, Jokel 2, Nemček, Mikulaj, Hazucha, Križka

Liga prípraviek

V sobotu odohrali naše tímy U9 a U10 v Žiline Ligu prípraviek. Kategória U9 si zmerala sily s domácimi rovesníkmi a aj s o rok staršími hráčmi z tímu Juventus Žilina. Výber U10 odohral súboj s o rok starším súperom. Mladí Ružomberčania sa vo všetkých súbojoch tešili z víťazstiev.

Zápasy našej U9: 

Juventus Žilina U10 - MFK Ružomberok U9 4:8
Juventus Žilina U9 - MFK Ružomberok U9 4:6

MFK Ružomberok U9: Piták, Mrva, Sloboda, Latiak, P. Makovický, Dorník, Hrnčiar, Kohút, Hlavčo, Frič, T. Makovický, Glemba, O. Uličný, F. Uličný, Kerdík

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U9): ,,V sobotu sme nastúpili na prvý zápas ligy prípraviek. Mužstvo sme rozdelili na dve partie, kde jedna hrala proti Juventusu Žilina U10 a druhá proti svojim rovesníkom U9. Aj napriek zlému počasiu chlapci predvádzali pekný kombinačný futbal. Oproti súperovi sme dominovali najmä v rýchlosti a technike. Druhý polčas nám začali aj trochu odchádzať sily. Chlapcov musím za predvedený výkon a bojovnosť pochváliť."

Zápas našej U10:

Juventus Žilina U11 - MFK Ružomberok U10 8:17 (4:7)

Peter Kiša (tréner MFK Ružomberok U10): ,,Strelcov gólov neuvádzam, pretože z našej strany to bol jeden výborný kolektívny výkon. Chlapcov musím pochváliť za riešenie herných situácií. Naozaj mám pocit, že prípravné hry na tri dotyky počas celého týždňa mali svoje opodstatnenie. Nielenže sme išli naplno, ale aj herný prejav bol rýchly (rýchlosť myslenia). Mrzí ma nepremieňanie šancí. Chlapcom ďakujem za výkon."

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK