11.4.2016

Pozývame vás na krajské derby so Žilinou!

V sobotu 16. apríla 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 27. kola Fortuna ligy so Žilinou.

Po stredajšej pohárovej odvete sa naši hráči predstavia pred domácim publikom už v sobotu, keď budú so Šošonmi bojovať o dôležité ligové body! Na úspech v krajskom derby budú hráči potrebovať aj vašu podporu!

• Na stretnutie majú voľný vstup žiaci základných a stredných škôl, mládežnícki futbalisti a členovia krúžkov v doprovode učiteľa, prípadne trénera, do sektoru D na západnej tribúne (vstup od Katolíckej univerzity) a sektoru A na východnej tribúne (vstup z Vajanského ulice), na základe vopred doručeného menného zoznamu žiakov.

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov B a F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na piate pokračovanie súťaže „Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

• Po zápase dostanú všetci fanúšikovia za svoju účasť a podporu nášho tímu v krajskom derby darček od nášho partnera, spoločnosti SHP Harmanec, a. s.!

Priaznivcov na východnej tribúne upozorňujeme na priebeh stavebných prác, ktoré sa z vnútorných priestorov počas jari presúvajú do exteriéru. V priebehu jarnej časti sezóny pokračujú práce na východnej tribúne rekonštrukciou schodísk a vstupných brán. Preto je v priestoroch tejto tribúny dôležité dbať na zvýšenú opatrnosť!

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK