2.5.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali dorastenci zápasy 29. a 21. kola svojich súťaží, žiaci sa tretíkrát predstavili v nadstavbovej časti a prípravky si zahrali ligu prípraviek.

Ligové zápasy

II. liga starší dorast (U19)

Jupie Podlavice Badín - MFK Ružomberok 1:4 (0:2)
Góly RK:
Zsigmund, R. Kružliak, Matula, J. Kudlička

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,V chladnom a daždivom počasí sme v zápase šesťdesiat minút dominovali. Na prelome polčasov, približne tridsať minút, však náš tím hral nekvalitne. Jednotlivé formácie pôsobili nekompaktne, chýbal dôraz a návratová fáza do defenzívy. V tomto časovom úseku vychytal domácich brankár Kohár. Pre hráčov je to varovanie do ďalších duelov, stretnutie sa hrá deväťdesiat minút!"

TJ Jednota Bánová - MFK Ružomberok 0:4 (0:0)
Góly:
Matula 2, J. Kudlička, Zsigmund

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Po z našej strany, hlavne v útočnej fáze, nervóznom prvom polčase, prišiel na začiatku druhého polčasu gól Kudličku na 0:1 a do konca stretnutia sme už herne dominovali. Gólovo sa presadili ešte Zsigmund a dvakrát Matula - 0:4. Napriek zbytočnej nervozite niektorých jednotlivcov si mužstvo zaslúži pochvalu za predvedenú hru aj výsledok!"

II. liga mladší dorast (U17)

Jupie Podlavice Badín - MFK Ružomberok 1:2 (0:1)
Góly RK:
Múdry, Holub

Peter Penov (tréner MFK Ružomberok U17): ,,Na veľmi dobre pripravenom trávniku, ale v daždivom počasí, sa odohral zaujímavý zápas druhého družstva s prvým. Napriek odhodlanému a bojovnému súperovi sa prejavila naša kvalita a víťazstvo je zaslúžené."

TJ Jednota Bánová - MFK Ružomberok 0:18 (0:7)
Góly:
Foťko 4, Kmeť 3, Múdry 2, Badár 2, Ťapaj, Rapoš, Dzuriak, Luščík, Klačko, Švec, Vanko

I. liga starší žiaci - nadstavba stred + východ (U15)

FK Spišská Nová Ves - MFK Ružomberok 0:5 (0:3)
Góly:
Uhliarik 2, T. Bobček 2, Veselovský

I. liga starší žiaci - nadstavba stred + východ (U14)

FK Spišská Nová Ves - MFK Ružomberok 2:2 (2:2)
Góly RK:
Kiebel, Bradiak

I. liga mladší žiaci - nadstavba stred + východ  (U13)

MFK Ružomberok - FK Spišská Nová Ves 17:2 (4:2)
Góly RK:
Bradiak 4, Vrábeľ 3, Fula 3, Záhradník 2, Rakyta 2, Tutura, Potocký, vlastný

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U13): ,,Prvýkrát sme hrali na hlavnom ihrisku. Chlapci podali dobrý výkon a mali veľkú motiváciu. Prvý polčas sme nepremenili veľa čistých gólových šancí, ale v druhom polčase sme si to vynahradili a chlapci si schuti zastrieľali. So zápasom som bol spokojný."

Fotogalériu nájdete TU!

I. liga mladší žiaci - nadstavba stred + východ (U12)

MFK Ružomberok - FK Spišská Nová Ves 9:4 (4:3)
Góly RK:
Matej 3, Jokel 2, Mikulaj, Butkaj, Jantošík, Nemček

Fotogalériu nájdete TU!

Liga prípraviek

MFK Ružomberok U9 - MFK Tatran Liptovský Mikuláš U10 7:18

MFK Ružomberok U9: Rusnák, Kohút, O. Uličný, Latiak, Glemba, F. Uličný, Frič, Piták, Jacko, Furdek, Dorník, Kerdík, Hrnčiar, Hlavčo

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U9): ,,V sychravom počasí sme podali veľmi slabý výkon. V dnešnom výkone nie je čo hodnotiť. Chýbal nám pohyb, nasadenie a chuť hrať futbal, všade sme boli neskoro. Na ďalšom tréningu sa o tom budeme musieť porozprávať, lebo takto to ďalej nemôže pokračovať. Musíme čo najskôr zabudnúť na tento zápas a začať hrať futbal, ktorý nás zdobil celú zimnú sezónu."

MFK Dolný Kubín U11 - MFK Ružomberok U10 17:14

MFK Dolný Kubín U10 - MFK Ružomberok U9 37:4

MFK Ružomberok U9: T. Makovický, Mrva, Sloboda, Rajnoha, Dorník, Jacko, Hrnčiar, Rusnák, Kohút, Furdek, Piták, Hlavčo, Frič, Kerdík

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U9): ,,V peknom počasí a na hlavnom ihrisku to bola radosť hrať. Pre nás mal ale zápas trpkú príchuť. Proti staršiemu súperovi sme dnes nemali nárok na lepší výsledok. Aj keď oproti minulému roku tam bolo zlepšenie, súper nás dnes prevalcoval. Na jednom ihrisku chlapci podali celkom dobrý výkon, ale na druhom to už bolo trochu slabšie. Som ale rád, že môžeme hrať tieto zápasy a zbierať cenné skúsenosti."

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK