4.5.2016

Pozývame vás na domáci zápas so Zlatými Moravcami

V sobotu 7. mája 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 31. kola Fortuna ligy so Zlatými Moravcami.

Posledné stretnutia nedopadli podľa našich predstáv a Ruža sa v ligovej tabuľke nachádza na siedmom mieste. Do konca sezóny zostávajú už len posledné tri kolá a v tom najbližšom doma privítame Zlaté Moravce. So súperom, s ktorým sme v tejto sezóne vyhrali oba vzájomné ligové merania síl a aj súboj pohárového štvrťfinále, si jednoznačne potrebujeme napraviť chuť. Veríme, že tak ako vo všetkých tohtosezónnych domácich zápasoch, aj tentokrát sa budeme môcť spoľahnúť na vašu podporu!

• Fanklub Concordia 1906 sa už teraz pripravuje na súboj a v Concordia PUB-e ponúka počas otváracích hodín (štvrtok 10:00-20:00, piatok 10:00 – 23:00, sobota 12:00 – 23:00) na predaj limitovanú edíciu svojich šálov v cene 7€. Predaj trvá do vypredania zásob.

• V sobotu sa fanklub zíde v spomínanom podniku Concordia PUB už o 15:00 a na všetkých zúčastnených čaká grilovačka s koncom o 18:00, kedy sa fanúšikovia autobusom presunú na štadión. Cena za cestu autobusom je 1€. Fanklub apeluje na zúčastnených, aby dodržali dress code – dresy, prípadne biele alebo oranžové tričká a šále (viac informácií nájdete TU!).

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€. Tentokrát je do fanúšikovského sektoru pripravený aj predpredaj. V Concordia PUB-e bude prebiehať v deň zápasu od 12:00 do 17:30.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektoru C na západnej tribúne a sektorov B a F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na siedme pokračovanie súťaže „Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Okrem fotosúťaže je pre prítomných divákov pripravená aj súťaž cez prestávku medzi polčasmi. Mládežnícki hráči hodia na tribúny štyri tenisové loptičky a každý kto ich chytí, bude priamo na hlavnom ihrisku súťažiť v triafaní malej brány. Na súťažiacich čaká odmena v podobe klubových suvenírov.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Našich priaznivcov upozorňujeme na priebeh stavebných prác, ktoré naďalej prebiehajú v priestoroch východnej tribúny, ako aj pri vstupoch v celom areáli ružomberského štadióna. Preto je dôležité dbať na zvýšenú opatrnosť!

Návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok, trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK