19.5.2016

Preview: V poslednom kole súboj o prvú polovicu tabuľky

V piatok 20. mája 2016 o 20:30, odohrá Ružomberok domáci zápas posledného 33. kola Fortuna ligy s Dunajskou Stredou. Pred zápasom sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Ladislavom Peckom.

Pred rozlúčkou s aktuálnym ročníkom najvyššej súťaže má Ružomberok na svojom konte 42 bodov a nachádza sa na 7. priečke, len jeden bod za svojím aktuálnym súperom, 6. Dunajskou Stredou. V poslednom kole tak pôjde o priamy súboj o prvú polovicu tabuľky. Stále hovorím, že chceme vyhrať a už to asi zle vyzerá, ale keď vyhráme, aspoň sa dostaneme na tú šiestu priečku. Potom to bude trošku sladšie ukončenie sezóny a o to sa budeme snažiť,“ skonštatoval tréner.

Na začiatku jari sme verili v lepšie umiestnenie. Zabojovať však treba aj o šiestu pozíciu znamenajúcu o jeden domáci zápas naviac v budúcej sezóne oproti tímom z druhej polovice tabuľky. Samozrejme je to lepšie aj pri losovaní, aj pri všetkom. Hlavne ukončenie sezóny víťazstvom dá chlapcom väčšiu chuť do oddychu a potom do práce. S tým chceme tiež rátať a chceme ten zápas vyhrať,“ odhodlane dodal Ladislav Pecko.

Chýbajú: Ivan Kotora, Lukáš Ondrek, Marek Sapara, Juraj Vavrík (všetci zranení)

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK