6.6.2016

Norbert Hrnčár nemal ľahké rozhodovanie, zavážila nová výzva v ambicióznom klube

V pondelok prvýkrát viedol tréning ružomberského A mužstva nový tréner Norbert Hrnčár, ktorý prišiel pod Čebrať spolu so svojím asistentom Richardom Högerom.

Norbert Hrnčár má za sebou úspešnú sezónu na lavičke Spartaka Myjava. Tím z Kopaníc skončil pod jeho vedením na výbornej bronzovej pozícii a lesk prvej medailovej priečky v dejinách klubu prikrášlila miestenka v Európskej lige. Napriek možnosti okúsiť pohárovú Európu sa však šéf myjavského realizačného tímu rozhodol prijať ponuku z Ružomberka. Čo najviac zavážilo pri rozhodovaní sa? Samozrejme Európska liga sťažila rozhodovanie, ale nakoniec pocit z tej novej výzvy a novej motivácie v klube, ktorý má ambície a vysoké ciele prevážil a sme tu,“ vysvetlil nový lodivod tímu z centra Dolného Liptova.

Ružomberský kormidelník má pripravenú ročnú zmluvu s opciou, boli stanovené už aj ciele, ktoré musia byť dosiahnuté? Nie, zatiaľ sa deje skôr taká prestavba mužstva. Veľa hráčov ukončilo pôsobenie, takže zatiaľ sa budeme spoznávať a formovať mužstvo na ten obraz, aký by sme chceli mať,“ povedal bývalý hlavný tréner Banskej Bystrice a Myjavy.

Norbert Hrnčár spolu so svojím asistentom Richardom Högerom v pondelok viedol svoj prvý tréning v novom pôsobisku, aké mal pocity? Úplne štandardné, pracovné. V tejto prvej fáze sa spoznávame. My hráčov, hráči nás a je dôležité, aby sme sa naladili na jednotnú vlnovú dĺžku a pochopili čo chceme, aby sme sa spoločne mohli posúvať smerom vyššie,“ dodal Norbert Hrnčár.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK