16.6.2016

Poďte povzbudiť našu „devätnástku“ na baráž do Liptovského Mikuláša!

Náš najstarší mládežnícky výber zvíťazil vo včerajšom poslednom kole 2. ligy staršieho dorastu nad Kysuckým Novým Mestom 4:1 a s bilanciou 26 víťazstiev, 1 remíza a 1 prehra, ziskom 79 bodov a vysoko aktívnym skóre 138:17, s prehľadom získal prvenstvo v súťaži. Ten najdôležitejší súboj však našich futbalistov ešte len čaká!

Ružomberský tím U19 nastúpi v stredu 22. júna 2016 o 17:00 v Liptovskom Mikuláši na barážový zápas s víťazom 2. ligy z východného Slovenska, ktorým je FK Poprad. Baráž o postup do najvyššej dorasteneckej súťaže sa hrá na jedno víťazné stretnutie na neutrálnej pôde. Preto pôjde bez pochýb o najdôležitejší zápas našej mládeže v celej jarnej časti a veríme, že cestu do Liptovského Mikuláša si nájdete aj vy!

Na mládežníckom zápase jari nebude chýbať ani fanklub Concordia 1906, ktorý zvolil ako dopravný prostriedok osobný vlak (Os 3425) s odchodom z ružomberskej hlavnej stanice o 15:48 a s príchodom do Okoličného (železničná stanica v bezprostrednej blízkosti mikulášskeho futbalového štadióna) o 16:19. Fanklub vyzýva všetkých zúčastnených fanúšikov k dodržaniu dresscode – oranžové a čierne oblečenie! V prípade záujmu sa viac informácií dozviete v udalosti.

Vidíme sa v Liptovskom Mikuláši, vstup na zápas je voľný!
RUŽA DO TOHO !!!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK