14.7.2016

Pozývame vás na prvý zápas sezóny s Tatranom Prešov

V sobotu 16. júla 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 1. kola Fortuna ligy s Tatranom Prešov.

Do sezóny chceme vstúpiť správnou nohou. V ceste nám na úvod bude stáť Prešov, ktorý sa po minulosezónnom triumfe v druhej lige vracia do najvyššej súťaže. Na úspešný začiatok ročníka budeme potrebovať aj vašu podporu z tribún!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E,F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

• Už pri nástupe hráčov máme pre fanúšikov pripravenú prvú súťaž. Naši futbalisti vykopnú na tribúnu jedenásť podpísaných lôpt EURO a tak si pri troche šťastia môžete zo zápasu odniesť zaujímavý suvenír. Lopty venuje poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Dušan Tittel.

Aj v novej sezóne pokračujeme v súťaži „Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Pre prítomných divákov je pripravená aj súťaž cez prestávku medzi polčasmi v kopaní jedenástok Ľubošovi Hajdúchovi. Každý z troch exekútorov pokutových kopov, ktorý prekoná nášho brankára z majstrovskej sezóny, dostane loptu s podpismi ružomberského A mužstva, venovanú firmou Catareal z Dolného Kubína.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK