19.7.2016

Erik Daniel mieri na Liptov

Futbalový klub MFK Ružomberok sa dohodol s klubom Spartak Myjava na prestupe Erika Daniela do tímu z centra dolného Liptova.

24-ročný český stredopoliar, ktorý podáva veľmi dobré výkony v krídelných priestoroch, bude obliekať oranžový dres. „Sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť prestup jedného z najlepších krídelných hráčov v našej lige a dohodli sme sa na 3-ročnej zmluve. Chcel by som poďakovať primátorovi Myjavy pánovi Halabrínovi a nášmu majiteľovi Milanovi Fiľovi za korektné rokovania a verím, že spolupráca medzi našimi klubmi bude aj naďalej prospešná pre obidve strany. V klube Spartak Myjava zo slovenských hráčov v súčasnosti pôsobia bývalí hráči MFK Ružomberok ako Štefan Pekár, Vlado Kukoľ a Libor Koníček. Erik sa v priebehu tohto týždňa pripojí k mužstvu a ak všetko dobre dopadne, tak s ním môže trénerská dvojica Norbert Hrnčár a Richard Höger počítať už túto sobotu na zápas v Žiline,“ povedal k prestupu športový a marketingový riaditeľ nášho klubu Dušan Tittel.

Kariéra rodáka z Hodonína sa spája s českými aj slovenskými tímami. Ako mládežník pôsobil v kluboch TJ Iskra Holíč, FK Šardice, Spartak Myjava a FC Slovan Liberec. Práve v Liberci odštartoval seniorskú kariéru a následne viedli jeho kroky do Spartaka Myjava, kde hosťoval od začiatku roku 2013 a prestúpil pred sezónou 2014/15. V minulom ročníku sa pod vedením našich súčasných trénerov Norberta Hrnčára a Richarda Högera výraznou mierou podieľal na zisku bronzovej priečky pre Kopaničiarov.  

Foto: Simona Sláviková

ZDIEĽAJ ČLÁNOK