28.7.2016

Pozývame vás na domáci zápas so Spartakom Trnava

V nedeľu 31. júla 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 3. kola Fortuna ligy so Spartakom Trnava.

Ruža sa druhýkrát v tejto sezóne predstaví na domácom trávniku a znova bude bojovať o dôležité ligové body. V ceste jej stojí tak na trávniku, ako aj v hľadisku, húževnatý súper Spartak Trnava. Vaša podpora z tribún bude preto veľmi dôležitá!

• Všetkých aktívnych priaznivcov radi privítame v sektore G na východnej tribúne, odkiaľ bude hnať našich futbalistov za víťazstvom fanklub Concordia 1906. Vstupné do sektoru G je pre aktívnych fanúšikov s klubovými suvenírmi 2€.

• Dôchodcovia a študenti s platným preukazom ISIC majú vstup do sektorov B, C, D na západnej tribúne a sektorov A, B, C, E, F na východnej tribúne v cene 2,50. Zvyšné ceny vstupného do jednotlivých sektorov nájdete TU!

Ďalším dielom pokračuje súťaž Nájdi sa na štadióne“! Klubový fotograf počas priebehu zápasu odfotí jednotlivo troch fanúšikov bez ich vedomia a ich foto po stretnutí uverejníme na našej facebook-ovej stránke a aj na našej webstránke. Fanúšikovia, ktorí sa nájdu na foto, dostanú cenu od klubu a nášho partnera.

• Pre prítomných divákov je pripravená aj súťaž cez prestávku medzi polčasmi v kopaní na malé brány. Súťažiaci budú na hlavnom ihrisku súperiť o klubové suveníry.

• Aj v tomto domácom stretnutí, budú mať fanúšikovia možnosť kúpiť si suveníry nášho klubu vo fanshope na oboch tribúnach ružomberského štadióna.

Zápas bol označený ako rizikový a z tohto dôvodu vás upozorňujeme na bezpečnostné opatrenia, ktoré nájdete TU!

Nakoľko fanúšikovia vstupujú do areálu štadióna cez turnikety, návštevníkov zápasu žiadame, aby prišli na štadión v dostatočnom predstihu. Pokladne sú otvorené už od 17:30. Zároveň upozorňujeme, že predaj vstupeniek na pokladniach štadióna MFK Ružomberok trvá do šesťdesiatej minúty hracieho času. Po tomto čase sú pokladne uzatvorené a vstup na štadión je umožnený len osobám s platnou vstupenkou, resp. permanentkou!

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vašu návštevu!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK