30.7.2016

Preview: V nedeľu privítame trnavský Spartak

V nedeľu 31. júla 2016 o 19:00, odohrá Ružomberok domáci zápas 3. kola Fortuna ligy so Spartakom Trnava. Pred stretnutím sme sa rozprávali s hlavným trénerom nášho A mužstva Norbertom Hrnčárom.

V uplynulom kole sa Ruža predstavila v Žiline, kde podľahla svojmu súperovi 3:2. Aké pozitíva a negatíva vidí lodivod vo vystúpení svojich zverencov v krajskom derby? „Pozitíva boli, že sme dali dva góly vonku aj keď to bohužiaľ nestačilo na bodový zisk. V ofenzíve sme mali dosť zaujímavých situácií, ktoré sme nepremenili. Negatívom je, že sme zo zápasu nevyťažili bodový zisk a dostali sme tri góly, takže na tom musíme popracovať, aby sa to neopakovalo,“ povedal šéf ružomberského realizačného tímu.

Ružomberčania získali v prvých dvoch kolách tri body a patrí im priebežné siedme miesto, zatiaľ čo na svojho súpera z Trnavy, nachádzajúceho sa na tretej priečke, strácajú jeden bod. S čím ide tím z centra dolného Liptova do svojho druhého domáceho stretnutia v sezóne? S tým, aby sme boli úspešní, aby bol víťazný a samozrejme aby sme po zápase mali dobrý pocit,“ prezradil tréner, ktorý bude mať v nedeľu k dispozícii všetkých hráčov.

Spartak Trnava má za sebou remízu v Podbrezovej, domáce víťazstvo s Dunajskou Stredou a po nej pridal nášmu súperovi na pohode aj štvrtkový prvý zápas 3. predkola Európskej ligy, v ktorom zdolal Austriu Viedeň na jej pôde 1:0.Každé víťazstvo pomáha vytvoriť sebavedomie. Trnava je teraz možno v takej eufórii, ale dôležité je, aby sme sa orientovali na vlastnú silu, vlastné schopnosti a vlastnú pripravenosť na zápas,“ dodal Norbert Hrnčár.

Zápas sledujeme naživo!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK