2.8.2016

Výsledky mládežníckych tímov

Príprava našich mládežníkov na novú sezónu je v plnom prúde.

U15 s tretím miestom na turnaji ,,O pohár primátora Ružomberka"

Najstarší žiacky výber U15 sa počas minulého týždňa zúčastnil v Liptovských Sliačoch turnaja ,,O pohár primátora Ružomberka", kde obsadil bronzovú pozíciu. Najlepším hráčom podujatia sa stal náš futbalista Dominik Veselovský.

Zápasy našej U15: 

MFK Ružomberok - Győri ETO FC 4:1
Góly RK:
Veselovský 2, Varga, Kubík

MFK Ružomberok - FC Baník Ostrava 2:3
Góly RK:
Veselovský, Rigo

MFK Ružomberok - Výber SsFZ 1:4
Gól RK:
Veselovský

Ostatné zápasy:

FC Baník Ostrava - Výber SsFZ 2:3

Győri ETO FC - Výber SsFZ 1:4

FC Baník Ostrava - Győri ETO FC 10:0

Konečné poradie:

1. Výber SsFZ
2. FC Baník Ostrava
3. MFK Ružomberok
4. Győri ETO FC

Najlepší hráč turnaja: DOMINIK VESELOVSKÝ (MFK RUŽOMBEROK)
Najlepší brankár: Tomáš Belko (Výber SsFZ)
Najlepší strelec: Vojtěch Wojatschke (FC Baník Ostrava)

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,Vo výborne obsadenom turnaji sme odohrali dobré zápasy. Bola to pre nás kvalitná previerka. Naši hráči sa mohli presvedčiť, že pri dobrej koncentrácii dokážeme hrať vyrovnané zápasy s každým súperom. Sme v prípravnom období, tak rešpektujeme, že všetko nebolo dokonalé. Spokojný som bol s útočnou fázou, kde sme ukázali pekné akcie s krásnymi gólmi. Na defenzíve celého družstva však musíme popracovať. Máme tam rezervy. Týmto sa chcem poďakovať futbalovému klubu 1. OFC Liptovské Sliače za spoluprácu v turnaji. Taktiež futbalovému klubu OŠK Lisková, kde paralelne prebiehal turnaj žiakov U14."

Prípravný zápas

FC Baník Ostrava U16 - MFK Ružomberok U16 3:0

Peter Tomko (tréner MFK Ružomberok U16): ,,Zápas sa odohral vo vysokom tempe. Zaslúžili sa o to obe družstvá. Súper ale dokázal trestať naše chyby, naopak my tie jeho nie. Chalani ukázali charakter a je na čom stavať."

Prípravky absolvovali sústredenie v Bobrovci 

Príprava na novú sezónu neobchádza ani najmladšie kategórie U8, U9, U10 a U11 (na foto). Mladé nádeje boli od štvrtka do pondelka na sústredení v Bobrovci, kde sa venovali rozvoju pohybových schopností a technických zručností. Sústredenie je taktiež dôležitou súčasťou utužovania kolektívu. Na sústredení boli tréneri Peter Kiša, Jaroslav Kiša, Peter Dubovec, Miroslav Latiak a aj Róbert Hazucha s Otom Omastom.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK